ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 16 Ιανουαρίου;

Κριός

Θα λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν σε όλους τους τομείς. Μην υποχωρείς στα θέλω σου, αλλά μην είσαι και υπεραισιόδοξη, γιατί αυτό θα σου δημιουργήσει έπαρση.

Ταύρος

Διαχειρίσου το άγχος σου, ώστε να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Βγες να ξεφαντώσεις, αλλά μην αφήσεις τη νευρικότητα να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου.

Δίδυμοι

Καλή ημέρα για σινεμά ή θέατρο αλλά και για να γελάσεις σα μικρό παιδί. Άσε τους εγωισμούς στην άκρη, εκτός αν θες να πλακωθείς με τους φίλους ή με τον καλό σου.

Καρκίνος

Δημιούργησε ένα καλό κλίμα για τη σχέση σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Κάποια οικογενειακά ζητήματα θα καθορίσουν την ψυχολογία σου.

Λέων

Θα έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και θα επικοινωνήσεις σε βάθος. Μην υπεραναλύεις τους γύρω σου γιατί θα προκληθούν εντάσεις.

Παρθένος

Τακτοποιείς λογαριασμούς και λοιπές εκκρεμότητες που ήταν πηγή άγχους. Παρόλα αυτά, δείξε προσοχή σε τυχόν σπατάλες και μην αφήνεσαι σε φοβίες που προκύπτουν στη σχέση σου.

Ζυγός

Ώρα να εκφράσεις τις επιθυμίες σου, αλλά μην το κάνεις εγωιστικά και με εριστική διάθεση. Εντυπωσιάζεις κοινωνικά, αλλά οι υπερβολές ίσως αποτρέψουν ένα πιθανό φλερτ.

Σκορπιός

Έχεις μία μελαγχολία και μία εσωστρέφεια γιατί επιστρέφουν τα τραύματα του παρελθόντος. Και αυτό θα οδηγήσει σε ξεσπάσματα. Βρες ένα χόμπι να εκτονωθείς.

Τοξότης

Θέλεις να βάλεις το λιθαράκι σου σε ομαδικές δράσεις και να ανταλλάξεις πρωτοποριακές ιδέες. Μην επιβάλλεις όμως τους δικούς σου όρους και μη γίνεσαι απόλυτη με το ταίρι σου.

Αιγόκερως

Έχεις μπόλικη δουλειά, αλλά είναι ευκαιρία να δείξεις την αξία σου. Αν δεν κινηθείς ρεαλιστικά, θα οδηγηθείς σε λάθη.

Υδροχόος

Ανοίγεις τα φτερά σου σε πνευματικά μονοπάτια. Ίσως και στο εξωτερικό. Μην υπερεκτίθεσαι και λειτούργησε πιο προσγειωμένα. Η καλή σου διάθεση θα κάνει καλό στη σχέση σου.

Ιχθύς

Δραστηριοποιείσαι επιχειρηματικά και βρίσκεις λύσεις στα οικονομικά θέματα. Αν είσαι μόνη, μην επιτρέψεις στην ένταση να χαλάσει έναν πιθανό μεγάλο έρωτα.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις