ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 16 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στο ζώδιό σου σε γεμίζει δυναμισμό και μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει το συναίσθημα και τις ευαισθησίες σου δημιουργώντας την καλύτερη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου.

Ταύρος

Ταύρε, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να εξομαλύνεις σε σημαντικό βαθμό συναισθήματα και τραύματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για να περάσεις όμορφα με την παρέα σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς σε ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν απολαμβάνοντας κάθε στιγμή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει το ένστικτό σου και σε βοηθά σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Καρκίνος

Καρκίνε, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό ενισχύει την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθησή σου σε σημαντικό βαθμό. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει τις αισθήσεις και δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για να διασκεδάσεις.

Λέων

Λέοντα, το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Κριό εκτοξεύοντας την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί έντονα τη διάθεση για να κλείσεις θέματα του παρελθόντος καθώς αυτό θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Παρθένος

Παρθένε, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό σου δίνουν το ψυχικό σθένος να προχωρήσεις αφήνοντας πίσω καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για νέες συνεργασίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον.

Ζυγός

Ζυγέ, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για νέες συνεργασίες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου χαρίζει έντονη διαίσθηση και φαντασία σε επαγγελματικά ζητήματα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να ανταποκριθείς στις δύσκολες καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει την αισιοδοξία και την φαντασία σε προσωπικό επίπεδο.

Τοξότης

Τοξότη, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό εκτοξεύει την ψυχολογία σου στα ύψη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να εντοπίσεις βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες που έχεις και να τα ξεπεράσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις σε βαθύτερο επίπεδο ζητήματα που απασχολούν την οικογένειά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει την προσωπική σου ζωή ενισχύοντας την τρυφερότητα και τις ευαισθησίες.

Υδροχόος

Υδροχόε, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο καθοριστικές ευκαιρίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να χαλαρώσεις σε καθημερινό επίπεδο και να αποβάλεις το άγχος.

Ιχθύς

Ιχθύ, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό βοηθά να δραστηριοποιηθείς σε καθημερινά ζητήματα και αυτό είναι αρκετό για να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου απογειώνει τις αισθήσεις στην προσωπική σου ζωή και εντείνει τα συναισθήματα με μοναδικό τρόπο.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις