ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 15 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σε απασχολούν οι επιχειρηματικές σου ιδέες και αυτό σου προκαλεί ανασφάλειες. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στη σχέση σου και να μην γίνεις επαναστάτης χωρίς αιτία.

Ταύρος

Οι σχέσεις πρωταγωνιστούν σήμερα αλλά χρειάζεται να βάλεις όρια στη δουλειά. Έρχονται νέες γνωριμίες, όμως ξεκαθάρισε πρώτα τι θέλεις.

Δίδυμοι

Τα προβλήματα της καθημερινότητας σου δημιουργούν εντάσεις. Μην εκτονώνεσαι στο ταίρι σου γιατί δεν σου φταίει σε τίποτα.

Καρκίνος

Πατάς γερά στα πόδια και θέλεις να το καταλάβουν και οι άλλοι. Αν δεν χαλάσεις τη σχέση σου λόγω δικών σου ανασφαλειών, θα περάσεις ένα υπέροχο Σάββατο.

Λέων

Προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες μεταξύ οικογένειας και προσωπικής ζωής, αλλά δεν τα καταφέρνεις και πολύ καλά. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις.

Παρθένος

Μοιράζεσαι τους προβληματισμούς σου με δικά σου πρόσωπα αλλά η επικοινωνία δυσκολεύει στα ερωτικά. Εκμεταλλεύσου νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ζυγός

Σε απασχολούν έντονα τα οικονομικά σου. Άσε το πείσμα στην άκρη γιατί καταστρέφει την ερωτική ατμόσφαιρα.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, εκφράζεις δυναμικά τα θέλω σου αλλά περιμένεις να ικανοποιηθούν όλα. Αυτό θα οδηγήσει σε νεύρα και συγκρούσεις. Σκέψου ώριμα και με ψυχραιμία.

Τοξότης

Έχεις εκκρεμότητες από το παρελθόν και αυτό σου δημιουργεί μία μελαγχολική διάθεση. Μην μεταφέρεις τον εκνευρισμό στα προσωπικά σου.

Αιγόκερως

Θέλεις να επιβληθείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα, και αυτό δεν θα βγει σε καλό. Ξύνεσαι για καυγά και ίσως να μην τον αποφύγεις τελικά.

Υδροχόος

Περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά αλλά θέλεις να επιβληθείς και αυτό ίσως δημιουργήσει προβλήματα. Ένταση επικρατεί και στη σχέση σου.

Ιχθύς

Η αισιοδοξία σου σε ωθεί στο να δοκιμάσεις νέα πράγματα, σε πνευματικό επίπεδο. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που δεν σου επιτρέπουν να δεις καθαρά.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις