ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 14 Ιανουαρίου;

Κριός

Αντιμετώπισε την καθημερινότητα με ηρεμία και ρεαλισμό και μην εκτονώνεσαι στους δικούς σου. Δύσκολα αφήνεσαι στο φλερτ αυτές τις μέρες.

Ταύρος

Έχεις ανάγκη να απολαύσεις τις μικρές χαρές ή με νέα γνωριμία ή με το ταίρι σου. Προσοχή στα νέα πρόσωπα γιατί μπορεί να αποδειχθεί μάπα το καρπούζι.

Δίδυμοι

Έχεις ανάγκη την οικογένειά σου και εκείνη εσένα. Λειτούργησε με ωριμότητα και μη συμπεριφέρεσαι χειριστικά στο ταίρι σου.

Καρκίνος

Νέα επαγγελματικά μονοπάτια που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Άσε στις σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφό σου για άλλη μέρα.

Λέων

Μείωσε τις οικονομικές σπατάλες και μείνε στον προϋπολογισμό. Προσοχή σε συμφωνίες που κάνεις αλλά και στην ανασφάλεια που δείχνεις στη σχέση σου.

Παρθένος

Εκφράζεις τις ανάγκες στους συνεργάτες και το ταίρι σου, αλλά μην το κάνεις εγωκεντρικά και απόλυτα. Βάλε λίγο ρεαλισμό και μην έχεις εξωπραγματικές απαιτήσεις.

Ζυγός

Σε κατακλύζουν οι αναμνήσεις του παρελθόντος και σε κάνουν να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Μην ξεσπάς στους ανθρώπους που σε νοιάζονται.

Σκορπιός

Η ανάγκη για ομαδικότητα σε φέρνει κοντά σε φίλους και γνωστούς. Πρόσεξε πού δείχνεις την εμπιστοσύνη σου. Ισχύει για όλους τους τομείς.

Τοξότης

Έχεις περισσότερες ευθύνες στη δουλειά και αυτό σε αγχώνει. Μην αφήσεις τη νευρικότητα να δημιουργήσει αντιπαράθεση με τους εργοδότες ή στο σπίτι, με το ταίρι σου.

Αιγόκερως

Αναζήτησε σπουδές και σεμινάρια που διευρύνουν το μυαλό σου. Ένα ταξιδάκι θα αλλάξει την ψυχολογία σου ενώ φρόντισε να περάσεις ανάλαφρες στιγμές με τον αγαπημένο σου.

Υδροχόος

Το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει σωστά στα επαγγελματικά. Ωστόσο, έχεις μία καχυποψία που θα κάνει κακό στη σχέση σου και θα θολώσει τη σκέψη.

Ιχθύς

Έρχονται νέοι συνεργάτες αλλά μη δείξεις τυφλή εμπιστοσύνη. Θα δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σου, εξαιτίας της λανθασμένης εικόνας που έχεις για μία κατάσταση.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις