ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 13 Ιανουαρίου;

Κριός

Κάνε focus στα ερωτικά σου και βγες από τη ρουτίνα. Έχεις αναλάβει αρκετές υποχρεώσεις στη δουλειά, αλλά δε σε πτοεί τίποτα. Ίσως και να βρεις τον έρωτα στη δουλειά.

Ταύρος

Είσαι έτοιμη για φλερτ και ξεφαντώματα. Αποδέξου τις αιφνίδιες προσκλήσεις και μη φοβηθείς τον κεραυνοβόλο έρωτα. Θα αλλάξει τη ζωή σου.

Δίδυμοι

Έφτασε η ώρα να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος και να βρεις τη θαλπωρή. Λίγος ρομαντισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Ωραία ξεκινάει η εβδομάδα

Καρκίνος

Η καθημερινότητα σου δημιουργεί άγχος αλλά θα περάσεις χαλαρές στιγμές με κοντινά σου πρόσωπα. Βγες με παρέα αλλά και με το ταίρι σου και περάστε μοναδικά.

Λέων

Παρουσιάζεται νέα πηγή εισοδήματος που θα σε επηρεάσει και στα επαγγελματικά. Οργάνωσε ένα ρομαντικό δείπνο για εσένα και τον σύντροφό σου.

Παρθένος

Βγαίνεις μπροστά για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις αλλά πρόσεξε. Ο εγωισμός δεν κάνει ποτέ καλό. Μη φοβηθείς τις ανατροπές στον έρωτα. Θα ανανεώσουν τη μακροχρόνια σχέση σου.

Ζυγός

Θέλεις να απομονωθείς αλλά τώρα υπάρχουν καλές προϋποθέσεις για να εξομολογηθείς πράγματα που κρατάς καιρό μέσα σου.

Σκορπιός

Αφήνεις πίσω σου ό,τι σε αγχώνει και περνάς ποιοτικό χρόνο με τους φίλους σου. Νέες γνωριμίες θα σε ταράξουν και θα φέρουν ανατροπές σε όλους τους τομείς.

Τοξότης

Νέες ευκαιρίες μπροστά σου, που θα σε εξελίξουν και σε προσωπικό επίπεδο. Κανόνισε βραδινή έξοδο και ξέχνα ότι είναι Δευτέρα.

Αιγόκερως

Ανεβαίνει η ψυχολογία σου και αντιμετωπίζεις τους δαίμονες του παρελθόντος. Ανανέωσε τη σχέση σου με μία μικρή έκπληξη ή πες ναι σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Υδροχόος

Θέλεις να βάλεις τα πάντα σε τάξη και να αποκτήσεις αρμονία. Μη φοβηθείς να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις. Θα λειτουργήσουν ευεργετικά. Όπως και οι στιγμές πάθους με το ταίρι σου.

Ιχθύς

Θα περάσεις χρόνο με πρόσωπα που είναι πολύ σημαντικά για εσένα και θα σε επηρεάσουν θετικά. Και προσωπικά και επαγγελματικά.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις