ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 12 Φεβρουαρίου;

Κριός

Έρχεται ηρεμία και ισορροπία στις σχέσεις σου Κριέ και αυτό σε γεμίζει αισιοδοξία. Βρες τη χρυσή τομή στις σχέσεις σου και μην χάνεις το μέτρο.

Ταύρος

Το άγχος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου και να σε κάνει να χάσεις τη σωστή κρίση σου. Δες ρεαλιστικά τη σχέση σου και μην έχεις απαιτήσεις.

Δίδυμοι

Πατάς στα πόδια σου και θέλεις να βγεις να ξεδώσεις με το ταίρι και τους φίλους σου. Μπορείς να διεκδικήσεις σωστά χώρο στη σχέση σου.

Καρκίνος

Σε απασχολούν οικογενειακά θέματα και δημιουργούνται μικροδιαφωνίες. Βάλε τα πράγματα στη θέση τους και ζύγισε σωστά μία νέα γνωριμία. Όχι μόνο συναίσθημα Καρκίνε.

Λέων

Θα ανταλλάξεις σημαντικές απόψεις με κοντινά σου πρόσωπα. Εκμεταλλεύσου σωστά εμπορικά ζητήματα και πρόσεχε μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στη σχέση σου.

Παρθένος

Θέλεις να αυξήσεις το εισόδημά σου και να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Μείωσε τις σπατάλες, καθώς και την τάση κτητικότητας στα ερωτικά σου.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, βρίσκεις το θάρρος να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Θέσε ρεαλιστικούς επαγγελματικούς στόχους και βρες τις ισορροπίες με τον σύντροφό σου.

Σκορπιός

Αντιμετωπίζεις τα τραύματα του παρελθόντος και οι τέχνες θα σε βοηθήσουν σε αυτό. Μην χαλάς την όμορφη ατμόσφαιρα με το ταίρι σου και μην κολλάς στις λεπτομέρειες.

Τοξότης

Έχεις ηγετικές τάσεις αυτήν την περίοδο και αυτό μπορεί να ενοχλήσει τους φίλους σου. Προσοχή, γιατί κάπου εκεί παραμονεύει ένα πρόσωπο που σε βλέπει ερωτικά και θα λειτουργήσει ανατρεπτικά.

Αιγόκερως

Αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά κι εσύ θέλεις απλώς να βρεθείς σε ένα οικείο περιβάλλον που σε καταλαβαίνουν και σε αγαπούν. Μην επιτρέψεις στη δουλειά να χαλάσει την ερωτική διάθεση.

Υδροχόος

Τίποτα δεν είναι ικανό να σου χαλάσει τη διάθεση. Απλώς κράτησε το μέτρο στο φαγητό και το ποτό και κοίτα να απολαύσεις το φλερτ.

Ιχθύς

Σε απασχολούν οικονομικά και θέματα περιουσίας. Μελέτησε καλά τις συμφωνίες προτού βάλεις υπογραφή. Το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχούν σήμερα.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις