ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 12 Δεκεμβρίου;

Κριός

Σήμερα θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα στη ζωή σου, αλλά χαμήλωσε και λίγο τις προσδοκίες σου. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε νέες γνωριμίες, γιατί μπορεί να αποδειχθούν λάθος για εσένα.

Ταύρος

Πολύ καλή μέρα για να βάλεις γερές βάσεις στη σχέση σου. Όλα δείχνουν ότι αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις τον έρωτα και τη σύνδεση. Προσοχή σε οικονομικές προτάσεις που δε φαίνονται και πολύ σόι.

Δίδυμοι

Ακολούθησε το ένστικτό σου, αλλά μην το παρακάνεις με τον συναισθηματισμό. Μόνο έτσι θα πάρεις πολύ σημαντικές και σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σου.

Καρκίνος

Το ταίρι σου προσπαθεί να επιβληθεί κι εσύ θες να κρατήσεις τις ισορροπίες. Απόφυγε τις πολλές εντάσεις και κλείσε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Λέων

Έχεις μία πιεστική καθημερινότητα και αυτό αυξάνει τις πιθανότητες για συγκρούσεις. Φρόντισε μόνο να μην εκτονωθείς στους ανθρώπους που σε αγαπούν.

Παρθένος

Καυτό το πάθος σήμερα, αρκεί να μη σε πιάσει η τάση επιβολής. Αν είσαι μόνη, έρχεται μία νέα γνωριμία που θα αποδειχθεί πολύ σημαντική για τη ζωή σου.

Ζυγός

Άσε τις ανασφάλειες και τις εμμονές εκεί που ανήκουν. Στο παρελθόν. Πρέπει να διευθετήσεις τις προσωπικές σχέσεις και να αποφύγεις τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου.

Σκορπιός

Προσοχή σε νέες επιχειρηματικές δράσεις. Μελέτησέ τις διεξοδικά πριν πεις το ναι. Σήμερα θέτεις γερά θεμέλια στη σχέση σου και την κάνεις ακόμα πιο ουσιαστική.

Τοξότης

Ακολούθησε το ένστικτό σου στην επίλυση των προβλημάτων. Χαλάρωσε με το ταίρι σου και μη φτιάχνεις σενάρια με το μυαλό σου, από το πουθενά.

Αιγόκερως

Θέλεις να δεις την υλοποίηση των επιθυμιών σου, αλλά το κάνεις με επιτακτικό τρόπο και δε θα πετύχεις κάτι. Κάντο με το μαλακό και υπολόγισε τη γνώμη των άλλων.

Υδροχόος

Βελτιώνονται οι σχέσεις που είχαν περάσει δύσκολα το τελευταίο διάστημα, αλλά χρειάζεται να βάλεις και λίγο ρελαισμό. Αν έρθει νέο πρόσωπο στη ζωή σου, μην έχεις τρελές απαιτήσεις.

Ιχθύς

Εσύ θα τη γλίτωνες Ιχθύ; Είναι περίοδος κλεισίματος κι έτσι κι εσύ θα πρέπει να τακτοποιήσεις επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Η ελευθερία στη σχέση σου κρίνεται απαραίτητη.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις