ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 11 Δεκεμβρίου;

Κριός

Η ισχυρή σου πειθώ θα σε πάει πολύ μπροστά σήμερα. Θα κλείσεις σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες και θα διασκεδάσεις γνωρίζοντας νέους ανθρώπους.

Ταύρος

Έχεις μία μικρή ανασφάλεια σε ό,τι αφορά τα έξοδα, οπότε μην το παρακάνεις. Άσε τα πείσματα και μη γίνεσαι κτητική με τον σύντροφό σου. Άφησε το πάθος να μιλήσει.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, νιώθεις λίγο εριστική με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Αν εκφράσεις σωστά τις επιθυμίες σου, όλα θα πάνε καλά.

Καρκίνος

Έχεις περίεργη ψυχολογία και είσαι στις κλειστές σου. Πάρε το ταίρι σου και φύγε για λίγες μέρες, αν αυτό είναι δυνατόν.

Λέων

Σε έχει κυριεύσει η ανάγκη για ομαδικότητα και κοινωνικοποίηση. Λειτούργησε έτσι και με τον σύντροφό σου και δε θα χάσεις.

Παρθένος

Αυξάνουν οι ευθύνες στη δουλειά και αυτό σου προκαλεί άγχος. Δείξε την αξία και την υπευθυνότητα που έχεις ούτως ή άλλως.

Ζυγός

Ώρα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου με ταξίδια, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και νέα φλερτ. Αν έχεις σχέση, σήμερα θα φυσήξει αέρας ανανέωσης.

Σκορπιός

Ακολούθησε το ένστικτό σου, διότι θα αποδειχθεί αλάνθαστο. Ταυτόχρονα, προσπάθησε να περιορίσεις την καχυποψία σου, εκτός αν θέλεις να ζήσεις ομηρικούς καυγάδες με τον σύντροφό σου.

Τοξότης

Δεν αντέχεις τις εντάσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα λες κι αυτά που νιώθεις. Φρόντισε να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με το ταίρι σου.

Αιγόκερως

Προσοχή στη δουλειά γιατί υπάρχει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και μπορεί να κάνεις το μπαμ. Αν σε ενοχλεί η ρουτίνα στη σχέση σου, κάνε κάτι και μην γκρινιάζεις.

Υδροχόος

Ή που θα διασκεδάσεις με το ταίρι σου ή που θα φλερτάρεις μέχρι τέλους. Έχεις μία ζωντάνια και ένα κέφι που δε θα περάσει απαρατήρητο.

Ιχθύς

Μην αφήσεις την κυκλοθυμία σου να δημιουργήσει εντάσεις σε οικογενειακά ζητήματα. Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να πάρεις μία ανάσα.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις