ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 11 Ιανουαρίου;

Κριός

Μέχρι το μεσημέρι, σε απασχολούν οικογενειακά θέματα. Από το μεσημέρι και μετά, το κέφι απογειώνεται και νέες γνωριμίες θα σε αναστατώσουν ευχάριστα.

Ταύρος

Θέλεις να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους αλλά πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τη σχέση σου.

Δίδυμοι

Το βράδυ ενδείκνυται για να δεις ακόμα και ξεχασμένους συγγενείς. Απόφυγε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις και τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη να φεύγει σιγά σιγά από το ζώδιό σου, έχεις να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα. Προσπάθησε να μην εκτονωθείς στο ταίρι σου σήμερα.

Λέων

Μέχρι το μεσημέρι, θέλεις να απομονωθείς. Μετά όμως θα καεί το πελεκούδι. Αν είσαι μόνη, θα σε αναστατώσουν (θετικά) νέες γνωριμίες.

Παρθένος

Νιώθεις αρκετά επαναστατικά και θα το δείξεις και στους άλλους. Ο έντονος συναισθηματισμός σου μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα.

Ζυγός

Έχεις τα επαγγελματικά να σε απασχολούν αλλά το Σάββατο φτιάχτηκε για βόλτες και διασκέδαση. Απόφυγε τις εντάσεις με το ταίρι σου και μη χαλάς το κλίμα.

Σκορπιός

Βρες χρόνο να δεις τους φίλους σου αλλά μην κάνεις συζητήσεις που δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα. Είναι πιθανό να εκδηλώσεις το άγχος σου με τσακωμό.

Τοξότης

Βρίσκεις σταδιακά τη χαμένη σου αισιοδοξία αλλά μπορεί να υπάρξει αλλαγή στα σχέδιά σου. Μην αφήσεις στα μικροπράγματα να χαλάσουν τη διάθεσή σου.

Αιγόκερως

Έρχεσαι αντιμέτωπη με τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου, και αυτό σε αγχώνει. Η σχέση σου μπορεί να απειληθεί με καυγάδες, αλλά θα είναι για καλό.

Υδροχόος

Είσαι ο εξωστεφής Υδροχόος που ξέρουμε και αγαπάμε. Βγες απόψε να γλεντήσεις αλλά φρόντισε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους στην επικοινωνία σου.

Ιχθύς

Απόλαυσε κάθε λεπτό της ημέρας με το ταίρι σου. Μην επιτρέψεις στις μικρές αλλαγές και αναποδιές να σε πάρουν από κάτω. Απόφυγε τις συγκρούσεις.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις