ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 10 Ιανουαρίου;

Κριός

Σήμερα πραγματοποιείται Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου και αυτό αυξάνει την ένταση και τα νεύρα. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα ψύχραιμα και αντικειμενικά.

Ταύρος

Νιώθεις ότι οι γύρω σου προσπαθούν να σου επιβληθούν και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Κράτα ουδέτερη στάση και στη δουλειά και στα προσωπικά.

Δίδυμοι

Χρειάζεται να περιορίσεις τα έξοδά σου και να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου. Ώρα να ξεκολλήσεις από όλα όσα δε σου ταιριάζουν πια.

Καρκίνος

Θα αντιμετωπίσεις κατάματα αυτά που σε ταλαιπωρούν και ίσως έρθεις σε αντιπαράθεση. Διεκδίκησε αυτά που θέλεις αλλά χωρίς εγωισμούς.

Λέων

Διαχειρίσου σωστά τα ζητήματα του παρελθόντος και μην παθαίνεις εμμονές. Έρχονται πρόσωπα από τα παλιά, αλλά μάλλον δεν είναι για καλό.

Παρθένος

Ήρθε η στιγμή να δεις τι θέλεις και τι χρειάζεται να αλλάξεις στη ζωή σου. Μπορεί να αποχαιρετήσεις φιλίες που πλέον δε σου ταιριάζουν.

Ζυγός

Κλείνεις τα προβλήματα στην οικογένεια και τη δουλειά αλλά χρειάζεται υπομονή. Μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου, όλοι νεύρα έχουμε εξάλλου.

Σκορπιός

Εκδήλωσε αυτά που θέλεις αλλά όχι με σκληρό τρόπο. Η ένταση είναι διάχυτη, επομένως φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Τοξότης

Μείωσε τις σπατάλες γιατί έχεις και καθημερινές υποχρεώσεις. Έχεις μια κατήφεια να το πω, μια απαισιοδοξία να το πω; Προσοχή για να μην επηρεάσεις αρνητικά τη σχέση σου.

Αιγόκερως

Φρόντισε τις σημαντικές σχέσεις σου αλλά μη γίνεις απόλυτη και ανυποχώρητη. Βρες τη χρυσή τομή μεταξύ των δικών σου αναγκών και των άλλων.

Υδροχόος

Ανασφάλειες του παρελθόντος επιβαρύνουν την ψυχολογία σου. Μην τις αφήσεις να χαλάσουν το κλίμα στη σχέση.

Ιχθύς

Ο έρωτας σε απασχολεί αλλά πρέπει πρώτα να αλλάξεις τρόπο σκέψης και δράσης. Άσε την επαναστατικότητα στην άκρη. Δε θα σε βοηθήσει αυτήν τη στιγμή.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις