ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 1 Οκτωβρίου;

Κριός

Βρίσκεις τη δύναμη και την αισιοδοξία να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Η συναισθηματική ένταση δεν οδηγεί σε ξεσπάσματα παρά μόνο σε όμορφες συζητήσεις και επίλυση ζητημάτων που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν.

Ταύρος

Η όξυνση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καλά κρατεί καθώς φαίνεται να επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις. Μην επιτρέπεις στις υποχρεώσεις να σε γεμίζουν άγχος καθώς αυτό επηρεάζει σημαντικά την κοινωνικότητα και τις σχέσεις με τους γύρω σου.

Δίδυμοι

Εναρμονίζεσαι με το καθημερινό πρόγραμμα που έχεις, κάτι που σε βοηθά να ξεπεράσεις το άγχος και τον εκνευρισμό των προηγούμενων ημερών. Δώσε όλη σου την προσοχή στο να λύσεις ζητήματα που επηρεάζουν τις σχέσεις με το περιβάλλον σου. Είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να ξεφύγεις από την οποία μιζέρια.

Καρκίνος

Καρκίνε, η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου βρίσκουν διέξοδο και τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει το κέφι σου. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό καθώς είσαι το σημείο αναφοράς το περιβάλλον σου και πολλοί στηρίζονται στην δική σου ψυχολογία που τους δίνει κουράγιο για να δουν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Λέων

Η έντονη ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός κάνει την εμφάνισή της απολαμβάνοντας τις στιγμές μαζί τους που σου δημιουργούν χαρά. Οι συζητήσεις οδηγούν σε επίλυση θεμάτων που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να σε ταλαιπωρούν μέχρι σήμερα.

Παρθένος

Η επικοινωνία με τον κοντινό περίγυρο είναι αυτή που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα και θα επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορείς να συζητήσεις ότι σε απασχολεί. Η καλή σου διάθεση δεν αφήνει περιθώρια για δυσθυμία και οι στιγμές θα είναι όμορφες και θα οδηγήσουν στο να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με αυτούς που είναι σημαντικοί για εσένα.

Ζυγός

Οι ανασφάλειές μένουν στην άκρη και νιώθεις ότι μπορείς να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει από τα πρόσωπα που έχεις γύρω σου. Η οικογένεια αποτελεί για εσένα ασπίδα σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς απολαμβάνεις κάθε στιγμή με τα πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Σκορπιός

Μπορείς να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο περιβάλλον που κινείσαι βάζοντας στην άκρη τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό που δεν βοηθούν στην εξέλιξη των σχέσεων σου. Η καλή ψυχολογία και η επικοινωνιακή σου διάθεση βοηθούν στο να πραγματοποιηθούν μοναδικές συζητήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου.

Τοξότης

Το παρελθόν μπορεί να σε βαραίνει όμως σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις ό,τι σε έχει πληγώσει και να προχωρήσεις παρακάτω με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Δεν χάνεις την ευαισθησία σου και αυτό είναι κάτι που εκτιμά ιδιαίτερα το περιβάλλον σου και πρόσωπα που κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους.

Αιγόκερως

Οι όμορφες στιγμές με τους φίλους θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά στη διάθεσή σου και θα σε βοηθήσουν να βρεις την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου. Η επικοινωνία πρωταγωνιστεί και σου φτιάχνει το κέφι καθώς μπορείς να εκφράσεις με ευκολία αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι.

Υδροχόος

Η λογική και η ευαισθησία εναρμονίζονται ιδανικά σήμερα και σε βοηθούν να αντιληφθείς γρήγορα πώς πρέπει να κοιμηθείς για να ικανοποιήσεις τα πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Η αυτοπεποίθηση δεν λείπει και μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες για να ανακουφίσεις τους γύρω σου.

Ιχθύς

Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου είναι άκρως ικανοποιητική και σε βοηθά να ξεφύγεις από σκοτεινές σκέψεις και πιθανές τάσεις απαισιοδοξίας. Οι φιλοσοφικές του αναζητήσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο καθώς σε βοηθούν να ανοίξεις πνευματικούς ορίζοντες που σε εντυπωσιάζουν.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις