ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 1η Ιανουαρίου;

Κριός

Αν και είναι η πρώτη μέρα του χρόνου, θέλεις να απομονωθείς και να κάνεις απολογισμό. Βγες με φίλους αν σου δοθεί η ευκαιρία και μην υποκύψεις σε υποσχέσεις από άτομα του παρελθόντος.

Ταύρος

Είσαι άνθρωπος της παρέας σήμερα και μπορεί να δημιουργηθούν νέα projects μέσα από την κοινωνικότητά σου. Η σχέση σου σταθεροποιείται Ταύρε.

Δίδυμοι

Υπάρχουν ακόμα οι σκέψεις για δουλειά στο μυαλό σου, αλλά Πρωτοχρονιά έχουμε. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και το ταίρι σου. Το δικαιούσαι.

Καρκίνος

Ξεκινάς τη χρονιά με την καλύτερη διάθεση και συνεχίζεις τις εξόδους με αμείωτη όρεξη. Οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα, θα σε ωφελήσουν πολύ επαγγελματικά.

Λέων

Έχεις έντονο εκνευρισμό αλλά το πάθος και η ωριμότητα θα σε βοηθήσουν να περάσεις τέλεια με το ταίρι σου. Σιγά σιγά θα αφήσεις πίσω σου ό,τι σε ταλαιπωρεί.

Παρθένος

Το σπίτι σου θα γεμίσει με θετική διάθεση, αισιοδοξία και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου. Μία νέα γνωριμία θα σε κάνεις να δεις τα πράγματα αλλιώς.

Ζυγός

Έχεις κι εσύ το άγχος σου αλλά ένα παρτάκι θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα αλλιώς. Θα ξεπεράσεις τα μικρά προβληματάκια και θα δεις τα πράγματα με μεγαλύτερη ωριμότητα.

Σκορπιός

Ο δυναμισμός σου μπορεί να κάνει θαύματα σε όλους τους τομείς. Έχεις αποκτήσει μία ωριμότητα που θα πάει τη σχέση σου ένα βήμα παραπέρα.

Τοξότης

Βρες χρόνο για την οικογένειά σου. Η σημερινή μέρα θα θέσει τις βάσεις για να δημιουργήσεις πιο στέρεες σχέσεις.

Αιγόκερως

Η Πρωτοχρονιά σε βρίσκει σε χαλαρή διάθεση παρέα με φίλους. Με όπλο την καλή επικοινωνία, θα εμπενύσεις σιγουριά στο ταίρι σου.

Υδροχόος

Απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής και μην ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που σου προκαλούν άγχος. Αν είσαι μόνη, μία νέα γνωριμία θα λειτουργήσει θεραπευτικά.

Ιχθύς

Λάμπεις από αυτοπεποίθηση, αλλά μην το παρακάνεις και δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Προσέγγισε το ταίρι σου με κατανόηση, τρυφερότητα και λίγη λογική.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις