ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 9 Δεκεμβρίου;

Κριός

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου βουνό Κριέ μου και δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς το άγχος σου. Να το διαχειριστείς όμως γιατί δεν τα βλέπουμε καλά τα πράγματα. Μια ζωή την έχεις, βρε.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου κι αυτό ευνοεί συνεργασίες που είχες στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Προσοχή γιατί ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός θα βλάψουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Δίδυμοι

Έντονη είναι η εσωστρέφεια που σε διακατέχει καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απομονωθείς από όλους και όλα και να περάσεις στιγμές μοναξιάς. Πιο καλή η μοναξιά παίζει από στα ηχεία.

Καρκίνος

Την παρέα σου έχεις ανάγκη να μιλήσεις, να τα πεις, να τα βγάλεις από μέσα σου. Οι φίλοι σου θα είναι εκεί για εσένα αλλά πρέπει να προσέξεις να μην γίνεις φορτικός.

Λέων

Δεν αποκλείεται να δεχθείς χτυπήματα κάτω από τη μέση που θα σε ενοχλήσουν και θα σε οδηγήσουν στο να αντιδράσεις σφόδρα,. Οι καυγάδες σε πρώτο πλάνο.

Παρθένος

Η διάθεσή σου στα ύψη και νιώθεις πως έχει έρθει η ώρα να διασκεδάσεις μέχρι τελικής πτώσης. Να βγεις, να χορέψεις και να φλερτάρεις. Παίζει και το φλερτ του τον ρόλο του.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με οικεία πρόσωπα. Πιθανά ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να προκύψουν.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ηρεμία και σταθερότητα. Σταθερότητα, ακούς;

Τοξότης

Δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονες αντιπαραθέσεις κυρίως σε ό,τι αφορά πρόσωπα από το εργασιακό σου περιβάλλον. Επειδή λοιπόν θα είσαι στο εργασιακό περιβάλλον καλό θα ήταν να σκεφτείς λίγο παραπάνω πριν εκραγείς.

Αιγόκερως

Ο δυναμισμός σου δεν κρύβεται και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς διεκδικώντας να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης και πάθους που θα απογειώσουν την προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να επηρεάζουν την οικογένειά σου και να δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση στο οικογενειακό πεδίο.

Ιχθύς

Δεν αποκλείεται να μπλεχτείς σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, όμως είναι στο χέρι σου να φροντίσεις να εξασφαλίσεις ηρεμία στις σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα.

Δες εδώ την αναλυτική πρόβλεψη