ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 7 Ιανουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Να μιλάς, μην τα κρατάς όλα μέσα σου. Θα σκάσεις. Μίλα.

Ταύρος

Νιώθεις τις ανασφάλειες να σε κυκλώνουν και πρέπει να δράσεις άμεσα. Το πιο σημαντικό είναι να ελέγξεις τις συναισθηματικές σου μεταπτώσεις. Μια παγώνεις, μια ζεσταίνεσαι που λέει και η Αννούλα.

Δίδυμοι

Βγες δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή που θεωρείς ότι σου αξίζει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Καρκίνος

Μήπως να στραφείς στον διαλογισμό; Διανύεις μία περίοδο που η εσωτερική δουλειά θα σε βοηθήσει να
έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου και να ισορροπήσεις.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ό,τι αφορά στο φιλικό σου περιβάλλον. Απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με τους φίλους σου και να μιλάς για τα πάντα.

Παρθένος

Το άγχος αυξάνεται κατακόρυφα και είναι αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει στο να συγκρουστείς με ανθρώπους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Πριν εκραγείς πάρε ανάσα. Κι άλλη ανάσα. Κι άλλη. Μπορεί και να το σώσεις.

Ζυγός

Θα επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον αφού το να κοινωνικοποιηθείς και να διασκεδάσεις είναι σημαντικό για τη σημερινή ημέρα.

Σκορπιός

Επικεντρώσου στην προσωπική σου ζωή και στο να περάσεις καλά με τον/η σύντροφό σου. Κάνε πέρα τη ζήλια, την κτητικότητα και την καχυποψία γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα και να χαλάσεις τη διάθεσή σου.

Τοξότης

Διεκδίκησε τον χώρο που σου αξίζει και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να λειτουργήσει επί ίσοις όροις με τους άλλους. Αν νιώθεις πως τα δικαιώματά σου καταπατούνται, μίλα ξεκάθαρα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και κάνεις στροφή στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις που έχουν προκύψει πριν από τις γιορτές.

Υδροχόος

Φρόντισε να μην γίνεις έντονα εγωκεντρικός στην προσπάθειά σου να τραβήξεις τα βλέμματα γιατί οι
υπερβολές είναι αυτές που θα προκαλέσουν αναταράξεις.

Ιχθύς

Προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία που μπορεί να σου δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα και να προκαλέσει ένταση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις