ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 17 Μαρτίου;

Κριός

Το πάθος στη σχέση σου απογειώνεται και παίρνεις τα πάνω σου. Οι συζητήσεις για αύξηση του μισθού έχουν καλές εξελίξεις.

Ταύρος

Έχεις πολύ καλή διάθεση που σε βγάζει από τη μιζέρια των ημερών. Κάνε focus στις δικές σου ανάγκες αλλά και στο πώς θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά σου.

Δίδυμοι

Η νευρικότητα που νιώθεις είναι και αυτό που σου χαλάει τη διάθεση τελικά. Λύσε θέματα του παρελθόντος αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες.

Καρκίνος

Δεν χρειάζεται να έχεις την αποδοχή άλλων για να αντιληφθείς την αξία σου. Προετοιμάζεις το έδαφος για μελλοντικές επαγγελματικές συνεργασίες.

Λέων

Βρες χρόνο να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου, γιατί το έχεις μεγάλη ανάγκη. Θέλεις  να είσαι άψογη στη δουλειά σου, και να είσαι σίγουρη ότι θα εκτιμηθεί.

Παρθένος

Καλή μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου πόσο πολύ το νοιάζεσαι. Δεν έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς με τη δουλειά σου, και είναι απολύτως κατανοητό.

Ζυγός

Ο συναισθηματισμός σε βοηθά να καταλάβεις τους γύρω σου. Το ένστικτό σου σε καθοδηγεί σωστά σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Σκορπιός

Δείξε την καλή σου διάθεση και δέξου βοήθεια από δικά σου πρόσωπα. Αν μιλήσεις καθαρά και ξάστερα, θα υπάρξουν εξελίξεις και στη δουλειά και στα προσωπικά.

Τοξότης

Κλείσε τα θέματα ρουτίνας που σου προκαλούν άγχος και αφέσου στην καλή σου διάθεση. Η εργατικότητά σου θα αναγνωριστεί.

Αιγόκερως

Ξαναβρίσκεις την παιδικότητα και την αισιοδοξία σου και αποφασίζεις να δεις τη ζωή μόνο με θετικό μάτι. Η παραγωγικότητά σου στη δουλειά θα ανταμειφθεί.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να κοιτάξεις το παρελθόν κατάματα και να το αντιμετωπίσεις. Λύσε οικογενειακά προβλήματα που σε απασχολούν.

Ιχθύς

Η διάθεσή σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και διεκδικείς αυτά που σου αξίζουν σε όλους τους τομείς. Με τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες, θα πετύχεις πολλά.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις