ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 9 Ιουλίου;

Κριός

Από το μεσημέρι και μετά, υπάρχουν κάποια νεύρα αλλά μπορεί να τα ξεχάσεις όλα με μία βραδιά γεμάτη έρωτα. Άκου το ένστικτο σε οτιδήποτε επαγγελματικό.

Ταύρος

Κλείνεις θέματα του παρελθόντος και επανεξετάζεις την ερωτική σχέση που έχεις τώρα. Επικοινώνησε τις ανάγκες σου σε όλους τους τομείς και δεν θα χάσεις.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία σου είναι στα πάνω της και μπορεί να ζητήσεις αυτά που θέλεις. Βγες από τη ρουτίνα με το ταίρι σου και κάντε κάτι τα δυο σας.

Καρκίνος

Βλέπεις πρόσωπα που είχες να δεις καιρό και η ατμόσφαιρα στα προσωπικά είναι εξαιρετική. Κράτα την αισιοδοξία αλλά και τη σοβαρότητα που έχεις στη δουλειά και όλα θα πάνε καλά.

Λέων

Άσε τις καχυποψίες και μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και μπαίνουν σε μία τάξη.

Παρθένος

Ένας νέος έρωτας έρχεται να σε βγάλει από τη βολή σου και να σε κάνει να εκδηλώνεσαι περισσότερο. Κράτα τις ισορροπίες στη δουλειά για να βρεις την πιο συμφέρουσα λύση.

Ζυγός

Είσαι σε φάση αλλαγών στην καθημερινότητά σου. Βάλε τέλος στις παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου, αλλά και σε εργασιακές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν.

Σκορπιός

Περνάς πολύ ωραία φάση με φίλους και σύντροφο. Έχεις μία ανεξήγητη αισιοδοξία και μπράβο σου. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και πήγαινε στη δουλειά.

Τοξότης

Μόνο με εξομολόγηση θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσετε στο επόμενο επίπεδο. Κλείσε θέματα που αφορούν σε ακίνητη περιουσία.

Αιγόκερως

Έρχεσαι πιο κοντά με ανθρώπους που έχεις τσακωθεί και τα ερωτικά σου αναθερμαίνονται. Καλή μέρα για να κλείσεις εμπορικές συμφωνίες.

Υδροχόος

Οι άλλοι δεν είναι ο εχθρός. Είναι εκεί για να σε στηρίζουν όπως μπορούν. Η εργατικότητά σου θα ανταμειφθεί σύντομα.

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, ποιος σε πιάνει; Κάνεις εκπλήξεις στο ταίρι σου και η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε βοηθά πολύ στη δουλειά.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις