ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 9 Μαΐου;

Κριός

Μίλα με ειλικρίνεια στο ταίρι σου και δεθείτε ακόμα περισσότερο. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και συνδέονται με την επαγγελματική σου αξία.

Ταύρος

Ανταλλάσσεις δημιουργικές ιδέες και απόψεις και συνδέεσαι βαθιά με τον σύντροφό σου. Μην εμπιστεύεσαι τους πάντες στη δουλειά. Λειτούργησε λίγο πιο επιφυλακτικά.

Δίδυμοι

Δες τα πράγματα λίγο πιο ρεαλιστικά και μην πιστεύεις ό,τι σου λένε. Νέα γνωριμία έρχεται και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Οικονομικές εκκρεμότητες σου προκαλούν άγχος.

Καρκίνος

Κάνεις σχέδια για το μέλλον και βρίσκεις σύμμαχους σε αυτό. Μην επιτρέπεις στη ρουτίνα και την καθημερινότητα να χαλάσει τη σχέση που έχεις.

Λέων

Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα σε βοηθήσουν να εκτονωθείς. Μην έχεις πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου γιατί θα καταλήξεις απογοητευμένη.

Παρθένος

Έχεις πάρα πολύ καλή διάθεση και παρακινείς τους άλλους. Δώσε χρόνο σε επαγγελματικές συμφωνίες και μην βιάζεσαι.

Ζυγός

Ενθουσιάζεσαι αλλά χρειάζεται και λίγος ρεαλισμός. Δες τη σχέση σου για αυτό που είναι και μην την εξιδανικεύεις. Άκου το ένστικτό σου στη δουλειά.

Σκορπιός

Είσαι σε διάθεση αποκαλύψεων και μιλάς με πολύ μεγάλη άνεση σε εκείνους που σε αφορούν. Κάνε το ίδιο και στη δουλειά και όλα θα πάνε περίφημα.

Τοξότης

Σκέψου τι είναι αυτό που θες πραγματικά και μην εκνευρίζεσαι με τα πάντα. Μία νέα γνωριμία υπόσχεται πολλά, αλλά δώσε και λίγο χρόνο.

Αιγόκερως

Η γλώσσα σου λύνεται και αποφασίζεις να εκφράσεις όλη την γκάμα των συναισθημάτων. Η ειλικρίνεια θα σε βοηθήσει σε όλους τους τομείς.

Υδροχόος

Ώρα να μιλήσεις με ειλικρίνεια και να δείξεις την τρυφερή πλευρά στον σύντροφό σου. Θέματα ακίνητης περιουσία θα λειτουργήσουν υπέρ σου.

Ιχθύς

Ξεκαθάρισε τα προβλήματα στη σχέση σου και αντιμετώπισέ τα κατάματα. Οργάνωσε τη σκέψη σου στο επαγγελματικό κομμάτι και δες τι θες συγκεκριμένα.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις