ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 9 Απριλίου;

Κριός

Σε πιάνουν οι ανασφάλειες και οι τάσεις που έχεις για επιβολή. Αυτό όμως θα οδηγήσει σε προστριβές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Κινείσαι έξυπνα σε οικονομικά και τραπεζικά θέματα.

Ταύρος

Οι πολλές υποχρεώσεις αυξάνουν το άγχος και αυτό μεταφέρεται στις σχέσεις σου. Κράτα χαμηλούς τόνους και μην αφήνεις τη δουλειά να καταστρέφει την ψυχολογία σου.

Δίδυμοι

Βρες την ισορροπία στην καθημερινότητα και ασχολήσου λίγο με τον εαυτό σου. Η ένταση στη δουλειά αυξάνει το άγχος. Εκτονώσου μέσα από τη σωματική άσκηση.

Καρκίνος

Παθαίνεις εμμονές και χαλάς το καλό κλίμα με τον σύντροφό σου. Αν είχες την επιλογή, δεν θα δούλευες σήμερα.

Λέων

Μην εκτονώνεσαι σε όσους ζουν μαζί σου επειδή σε κυριεύει η κυκλοθυμία. Τα νεύρα σου μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα στη δουλειά αλλά και σε οριστική διάλυση της σχέσης.

Παρθένος

Νιώθεις χαρά όταν είσαι με τους δικούς σου αλλά διαφωνείς με έντονο τρόπο και δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Ειδικά στη δουλειά, πρέπει να γίνεις πιο διαλλακτική.

Ζυγός

Υπάρχει μία εσωτερική πάλη και δεν ξέρεις αν πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου ή όχι. Δείξε στο ταίρι σου τι νιώθεις και μην κρύβεσαι για να προφυλαχθείς.

Σκορπιός

Δείξε στους άλλους τι θέλεις, αλλά να το κάνεις με τον σωστό τρόπο. Άσε τους εγωισμούς και τις εντάσεις στην άκρη και πάρε πρωτοβουλίες στη δουλειά.

Τοξότης

Υπάρχει μία κατήφεια και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Προσοχή στο πώς εκδηλώνεσαι στον σύντροφό σου, ώστε να μην παρεξηγήσει τη στάση σου. Προσοχή σε εμπορικές συμφωνίες.

Αιγόκερως

Επικοινώνησε με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά βάλε μπροστά τη λογική. Θέλεις και την ελευθερία σου αλλά θέλεις και να ελέγχεις το ταίρι σου. Αποφάσισε.

Υδροχόος

Νιώθεις μεγάλη ένταση και αυτό σε κάνει σκληρή με τους γύρω σου. Θέλεις να εκτονωθείς παντού. Στον σύντροφό σου αλλά και στους ανωτέρους σου, που νιώθεις ότι μπαίνουν εμπόδιο στην επαγγελματική εξέλιξη.

Ιχθύς

Μην χαλάς τη διάθεσή σου για θέματα που έρχονται από το παρελθόν. Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου αλλά και σε επαφές με το εξωτερικό. Θα σου κάνουν καλό.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις