ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 9 Μαρτίου;

Κριός

Επιστροφή στα θέματα ρουτίνας. Δες τα πράγματα αντικειμενικά και μην ακούς τη γνώμη των άλλων. Το ίδιο ισχύει και για τα προσωπικά σου.

Ταύρος

Σήμερα κλείνεις θέματα σε όλους τους τομείς αρκεί να μην ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις γιατί θα το μετανιώσεις.

Δίδυμοι

Μην ασχοληθείς σήμερα με σοβαρά ζητήματα γιατί η ατμόσφαιρα είναι έντονα φορτισμένη. Μπορεί να παραπλανηθείς επαγγελματικά.

Καρκίνος

Άκου το ένστικτό σου και κλείσε θέματα του παρελθόντος που σε κρατούν πίσω. Γενικώς, κράτα χαμηλούς τόνους στις σημαντικές σχέσεις, γιατί είναι μέρα εκνευρισμού.

Λέων

Δείξε προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες και σκέψου ρεαλιστικά. Δεν είναι καλή μέρα για να φλερτάρεις και να δεις αποτελέσματα.

Παρθένος

Σε απασχολούν πολύ τα προσωπικά σου και έχεις μία τάση να εξιδανικεύεις του άλλους τώρα τελευταία. Άσε για αργότερα τις σημαντικές αποφάσεις στη δουλειά.

Ζυγός

Το παρελθόν σε στοιχειώνει αλλά δεν είσαι και σε θέση να βρεις μία εποικοδομητική λύση. Αν δεις επιστροφή παλιού έρωτα, μην βιαστείς να πεις το ναι.

Σκορπιός

Το πρόβλημα είναι ότι υπερβάλλεις στις συγκρούσεις και ότι δεν βλέπεις τους ανθρώπους έτσι όπως είναι. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου.

Τοξότης

Θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στη ζωή σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αλλά μην βιάζεσαι. Αυτές οι μέρες είναι λίγο μυστήριες και νευρικές.

Αιγόκερως

Απόφυγε τα πρόσωπα που δημιουργούν εντάσεις και κράτα μία απόσταση ασφαλείας. Έχεις πολλά νεύρα και αυτό περνάει και στη σχέση σου.

Υδροχόος

Σκοπεύεις να κάνεις αλλαγές στα οικονομικά σου, αλλά κάνε λίγη υπομονή. Η ζήλια στη σχέση περισσεύει και ξεσπάς άδικα.

Ιχθύς

Προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες αλλά μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Εμπιστεύσου μόνο το ένστικτό σου και μην βγάζεις συμπεράσματα μέσα από παρεξηγήσεις.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις