ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 9 Oκτωβρίου;

Κριός

Επικοινωνείς με χαρακτηριστική ευκολία τα συναισθήματά σου και αυτό δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές προϋποθέσεις για εσένα και τα κοντινά σου πρόσωπα. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν λείπει καθώς σε βοηθά να αφουγκραστείς τις ανάγκες των άλλων.

Ταύρος

Βγαίνεις από την εσωστρέφεια, βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου και επιδιώκεις να εκφράσεις ανάγκες και επιθυμίες στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δείξε προσοχή σε παρορμητικές διαθέσεις που θα προκαλέσουν προστριβές.

Δίδυμοι

Είσαι το πρόσωπο που θα δημιουργήσει κλίμα χαράς στον φιλικό περίγυρο και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα επιδιώξουν να επικοινωνήσουν μαζί σου θέλοντας να τους μεταφέρεις την θετική σου διάθεση. Απόλαυσε το γεγονός ότι είσαι το κεντρικό πρόσωπο λόγω της αισιοδοξίας σου.

Καρκίνος

Η αισιοδοξία κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να εκπλαγείς από την επικοινωνία προσώπων του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που σε γεμίζουν χαρά με τις ευχές τους. Η δοτικότητα που σε χαρακτηρίζει εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα και εντυπωσιάζει.

Λέων

Η ημέρα απαιτεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου και του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Αυτό δημιουργεί ιδιαίτερα χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα και η επικοινωνία μαζί τους είναι ανάσα για τις δυσκολίες της συγκεκριμένης περιόδου.

Παρθένος

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις κυριαρχούν καθώς είναι εξαιρετικά σημαντικές για εσένα. Η επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου λειτουργεί αναζωογονητικά και δίνει την ευκαιρία για να ειπωθούν σκέψεις και απόψεις που θα εξελίξουν τις σχέσεις.

Ζυγός

Ερχόμενος σε επαφή με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα ενισχύει την θετική ψυχολογία σου και δημιουργεί κλίμα χαράς και αισιοδοξίας στις σχέσεις. Είναι σημαντικό ότι χαίρεσαι να εκφράζεις τα συναισθήματα και την αγάπη που νιώθεις προς τα πρόσωπα που κυριαρχούν στη ζωή σου.

Σκορπιός

Το κέφι δεν σε εγκαταλείπει και αυτό δημιουργεί έντονα αισιόδοξη ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η συγκυρία είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα και να εκφράσεις πιθανές ανασφάλειες που έχεις. Να είσαι βέβαιος ότι θα φροντίσουν να σε καθησυχάσουν.

Τοξότης

Το να έρθεις σε επαφή και να εκφράσεις ότι νιώθεις στα σημαντικά πρόσωπα της ζωή σου δημιουργεί κλίμα σταθερότητας και ασφάλειας στις σχέσεις σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις ισορροπίας και να επικρατήσει αρμονία στο περιβάλλον που κινείσαι και αυτό το καταφέρνεις με ευκολία.

Αιγόκερως

Τα κοντινά πρόσωπα κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να σε εκπλήξουν ευχάριστα με τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς βλέπεις να αναγνωρίζουν οι γύρω σου αυτά που προσφέρεις, κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Υδροχόος

Η διάθεση να εκφράσεις ότι νιώθεις στον κοντινό περίγυρο δημιουργεί ευχαρίστηση και αυτό φαίνεται και στον τρόπο που συμπεριφέρονται τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Απόλαυσε την κάθε στιγμή με αυτούς που σε γεμίζουν χαρά καθώς ανταποδίδεις στο έπακρο ότι σου προσφέρουν απλόχερα.

Ιχθύς

Η διάθεση για επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος γίνεται καλύτερη. Οι συζητήσεις δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα και τις απολαμβάνεις. Προσοχή στα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης λόγω νευρικότητας.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις