ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Είναι γεγονός ότι οι υποχρεώσεις είναι πολλές κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Η νευρικότητα που σε διακατέχει είναι αυτή που τελικά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να έρθεις στην αντιπαράθεση. Προσοχή ιδιαίτερα το απόγευμα καθώς φαίνεται ότι εντείνονται οι ανασφάλειές σου και αυτό επιφορτίζει την ψυχολογία σου.

Ταύρος

Η θετικότητα παραμένει και νιώθεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι και αν προκύψει στη ζωή σου. Αυτό είναι κάτι που το μεταδίδει στους γύρω σου και ιδιαίτερα στα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς στη γνώση και σε πιθανά αντικείμενα που σε εξιτάρουν.

Δίδυμοι

Νιώθεις οι φόβοι να έρχονται στην επιφάνεια και να λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για βαθύτερη ενδοσκόπηση καθώς θα σε βοηθήσει στο να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που σου δημιουργεί ανασφάλεια. Αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην διάθεσή σου.

Καρκίνος

Η ανάγκη για συντροφικότητα και αποδοχή από τους γύρω σου χαρακτηρίζει τη διάθεση σου και σε οδηγεί στο να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις. Το να ισορροπείς και να προσαρμόζεσαι σε κάτι που δεν σου αρέσει είναι βέβαια ότι αργότερα θα δημιουργήσει ένταση συναισθηματική πού θα μεταφερθεί στο περιβάλλον σου.

Λέων

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη καθώς το πρόγραμμά σου είναι πιεστικό και προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε ό,τι έχεις αναλάβει. Πιθανό είναι το άγχος να κυριεύσει την διάθεση σου και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στο περιβάλλον σου αφού γίνεσαι επικριτικός και απότομος.

Παρθένος

Παρθένε, η χαρούμενη διάθεση σου αποτελεί κίνητρο και για τους γύρω σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις στιγμές. Είναι ευκαιρία για να περάσεις όμορφα και θα κάνεις τα πάντα για να διασκεδάσεις με τους γύρω σου. Η δημιουργικότητα απογειώνεται και αυτό σε ικανοποιεί έντονα.

Ζυγός

Οι δικοί σου άνθρωποι είναι αυτοί που κερδίζουν την προσοχή σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις ευκαιρία για να βρεθείς μαζί τους. Μην επιτρέψεις σε σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας να οδηγήσουν σε συγκρούσεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να τις ελέγξεις. Απωθημένα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και απασχολούν τις οικογενειακές σχέσεις.

Σκορπιός

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσεις για αυτό και χρησιμοποιείς όποιο μέσο μπορείς για να συζητήσεις με πρόσωπα που νιώθεις κοντά σου. Οι συμβουλές που θα δώσεις και θα λάβεις μπορεί να είναι καθοριστικές για πιθανές αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Τοξότης

Τοξότη, οι προσωπικές σου ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης έρχονται στην επιφάνεια καθώς φαίνεται να γίνεσαι υπερβολικός και να αντιδράς με πείσμα σε ότι σου εκθέτουν οι γύρω σου. Πίστεψε στον εαυτό σου και δες τα βαθύτερα αίτια για τα έντονα συναισθήματα και τους φόβους που μπορεί να νιώθεις.

Αιγόκερως

Πρόσεξε σήμερα γιατί μπορεί να μην είναι εύκολο να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να γίνεις επιθετικός με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Φρόντισε να δείξεις την αυτοπεποίθησή σου και άφησέ την ανάγκη να επιβάλλει στους άλλους τα θέλω σου στην άκρη γιατί είναι αυτή που θα δημιουργήσει αρνητικό κλίμα για εσένα.

Υδροχόος

Νιώθεις την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις με τους γύρω σου. Επεδίωξε να σκεφτείς τι είναι αυτό που προκαλεί συναισθηματικές αναταράξεις από το παρελθόν και σε επηρεάζει ακόμα και σήμερα στις αποφάσεις που παίρνεις.

Ιχθύς

Η ανάγκη να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα καθορίζει την ημέρα και δεν αφήνει περιθώρια για άλλες ασχολίες. Οι πρωτοποριακές ιδέες που εκθέτεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να θέσεις με φίλους σου κοινούς στόχους που θα σας βοηθήσουν να δουλέψετε με μοναδικό τρόπο σε ομαδικό επίπεδο.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις