ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Κριέ, οι κοινωνικές υποχρεώσεις φαίνεται να είναι πολλές όμως είναι ευχάριστες και αυτό είναι τελικά που σε ικανοποιεί. Μην χάσεις την ευκαιρία να δείξεις την κατανόηση που χρειάζεται στα πρόσωπα που σου την ζητάνε καθώς φαίνεται να είχε πηγή σταθερότητας για πολλούς. Το θετικό πνεύμα κυριαρχεί σε όλες τις σχέσεις.

Ταύρος

Ταύρε, η θετική σου διάθεση είναι αυτή που κυριαρχεί σε όλες τις επαφές σου και είναι βέβαιο ότι η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Θέλεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που βρίσκονται δίπλα σου για να σε γεμίσουν χαρά και όμορφες στιγμές.

Δίδυμοι

Η νευρικότητα είναι κάτι που θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις γιατί τελικά είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στις συναναστροφές σου. Καλά θα κάνεις να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές.

Καρκίνος

Καρκίνε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκδηλώσεις την χαρά και την ανάγκη για επικοινωνία στους γύρω σου για αυτό δεν θα διστάσεις να βγεις και να δείξεις το ποσό σε ικανοποιεί η επαφή με τους άλλους. Φρόντισε να περιορίσεις την ανάγκη για αποδοχή γιατί τελικά είναι αυτή που μπορεί να σε οδηγήσει σε συμβιβασμούς που δεν χρειάζονται.

Λέων

Η ρουτίνα και οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να λειτουργούν αποτρεπτικά στο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, όμως ήρθε η στιγμή να δεις τις προσωπικές σου ανάγκες και κυρίως σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα σου και πως αυτή εκφράζεται στους άλλους. Πιθανές παρέες να σε γεμίσουν χαρά και διάθεση για ανταλλαγή απόψεων.

Παρθένος

Νιώθεις ότι θέλεις να αφήσεις ότι σε βαραίνει και δημιουργεί ρουτίνα στη ζωή σου στην άκρη και να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Ιδιαίτερα το βράδυ η ανάγκη για διασκέδαση και κέφι απογειώνεται και δεν σε κρατάει τίποτα να βρεθείς με την παρέα σου και να περάσεις μοναδικά.

Ζυγός

Το να νιώσεις τη ζεστασιά του οικογενειακού περιβάλλοντός είναι αυτό που σε ικανοποιεί σήμερα και μπορεί να δώσει φτερά στις επιδιώξεις σου. Ο έντονος συναισθηματισμός σε οδηγεί στο να δείξεις την απόλυτη κατανόηση που χρειάζονται τα πρόσωπα γύρω σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είσαι καλά μαζί τους και να νιώθεις κοντά τους.

Σκορπιός

Η επικοινωνία με πρόσωπα το κοντινό σου περιβάλλοντος είναι αυτή που σε ευχαριστεί κυρίως και σου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξεις απόψεις που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Δείξε την καλή σου διάθεση είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις καθώς θα βρεις στήριξη σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Τοξότης

Νιώθεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό είναι κάτι που μπορούν να αντιληφθούν τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Εκμεταλλεύσου την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις με ιδανικό τρόπο θέματα ρουτίνας που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος.

Αιγόκερως

Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να το είχες και την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου και αυτό είναι κάτι που εκδηλώνεται άμεσα στους γύρω σου. Η χαρά, η αισιοδοξία και η παιδικότητα που εκπέμπεις σε καθιστούν πόλο έλξης για πρόσωπα που θέλουν να βρίσκονται δίπλα σου και να περνάνε όμορφα.

Υδροχόος

Το παρελθόν είναι εδώ για να το αντιμετωπίσεις όμως πια δεν σε φοβίζει και αυτό είναι το θετικό σημείο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ήρθε η ώρα να λύσεις ζητήματα με την οικογένεια που πιθανά σε απασχολούν εδώ και καιρό και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία και το νευρικό σου σύστημα.

Ιχθύς

Η κοινωνική σου ζωή είναι καλύτερη από ποτέ καθώς φαίνεται ότι το να συναναστρέφεσαι με πρόσωπα που μπορείς να εκφράσεις τις ιδέες σου και να τις αντιληφθούν είναι κάτι που σε γεμίζει χαρά. Η θετική ματιά στα πράγματα κεντρίζει το ενδιαφέρον πολλών που θέλουν να βρίσκονται δίπλα σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις