ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 7 Ιουλίου;

Κριός

Θα υπάρξουν κόντρες με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου ενώ δεν θα λείψουν και οι καυγάδες με το ταίρι σου. Δείξε ψυχραιμία στη δουλειά.

Ταύρος

Υπάρχουν πολλά νεύρα λόγω της δουλειάς αλλά προσπάθησε ένα κρατήσεις χαμηλούς τόνους και άσε την επανάσταση για άλλη μέρα. Η επαγγελματική διαχείριση θέλει νηφαλιότητα.

Δίδυμοι

Το παρελθόν φέρνει εκνευρισμό και καταστρέφει το ρομαντικό κλίμα που επικρατεί. Κάνε focus στη δουλειά ώστε να μην γίνουν λάθη από απροσεξία.

Καρκίνος

Αλλάζουν τα δεδομένα στα οικονομικά και προσωπικά και θέλουν διαφορετικό χειρισμό. Ένας νέος έρωτας φέρνει καλοκαιρινή δροσιά.

Λέων

Τα προσωπικά σου επηρεάζονται και έρχονται αποκαλύψεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Μόνο με ψυχραιμία θα τα λύσεις.

Παρθένος

Θα υπάρξουν αλλαγές και ανατροπές σε όλους τους τομείς κι εσύ καλείσαι να διεκπεραιώσεις ό,τι αναλάβεις. Δεν έχεις καθόλου χρόνο για ερωτικά.

Ζυγός

Μία νέα γνωριμία είναι πολλά υποσχόμενη αλλά οι ανασφάλειές σου την κρατούν μακριά. Μία κακή συνεργασία σε κάνει να χάνεις το ενδιαφέρον στη δουλειά.

Σκορπιός

Τα οικογενειακά σου προκαλούν τεράστια νεύρα. Το θέμα είναι να μην πέσεις στην παγίδα και τσακωθείς. Η τρυφερότητα στη σχέση σου σε βοηθά να χαλαρώσεις.

Τοξότης

Κράτα χαμηλούς τόνους παντού και μην συμμετέχεις σε καυγάδες άνευ ουσίας. Θα υπάρξουν ανατροπές στη δουλειά.

Αιγόκερως

Να είσαι προσεκτική με τα έξοδα και τις σπατάλες. Μην γίνεσαι απόλυτη με το ταίρι σου και δείξε ωριμότητα σε καυγάδες στη δουλειά.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, πρέπει να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς και να κινηθείς έξυπνα. Μην λειτουργήσεις παρορμητικά στη δουλειά.

Ιχθύς

Οι φόβοι και οι ανασφάλειες έχουν χτυπήσει κόκκινο και ετοιμάζεσαι να κάνεις το μπαμ. Προσοχή στη δουλειά σε μικρολαθάκια.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις