ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 7 Απριλίου;

Κριός

Θα υπάρξουν ανατροπές στους στόχους σου, αλλά μην λειτουργήσεις σπασμωδικά. Φαίνεται να δείχνεις μηδενική ανοχή σε οτιδήποτε δεν σου ταιριάζει.

Ταύρος

Ασχολείσαι με θέματα της καθημερινότητας, αλλά έχεις διάθεση για συγκρούσεις. Γίνε πιο διπλωματική, ώστε να μην οδηγηθείς σε οριστική ρήξη.

Δίδυμοι

Έχεις εξαιρετική διάθεση και δεν το βάζεις κάτω, παρ’όλες τις δυσκολίες. Δεν έχεις καμία όρεξη να δουλέψεις αλλά πρέπει να κάνεις προσεκτικά βήματα για να δρομολογήσεις το μέλλον σου.

Καρκίνος

Κάνε focus μόνο στους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν πολύ. Δείξε την απαιτούμενη ψυχραιμία εάν δεις ότι υπάρχουν ανατροπές στα επαγγελματικά.

Λέων

Υπάρχει ένας ανταγωνισμός στη σχέση και αυτό σου προκαλεί κούραση και απογοήτευση. Το ίδιο σου συμβαίνει και στη δουλειά. Δείξε διπλωματικότητα.

Παρθένος

Ασχολήσου με σημαντικούς ανθρώπους και μην παθαίνεις εμμονή με τις λεπτομέρειες. Δείξε ωριμότητα στη δουλειά, γιατί επικρατεί ένας γενικός χαμός.

Ζυγός

Βγαίνεις από τη μελαγχολία που είχες πέσει και διεκδικείς αυτά που θέλεις. Προσοχή στις εκρηκτικές συμπεριφορές, διότι έτσι δεν θα πετύχεις τους στόχους σου.

Σκορπιός

Το παρελθόν σε επηρεάζει αρνητικά και σε απομακρύνει από όλους. Να είσαι προετοιμασμένη για εντάσεις σε όλους τους τομείς, ώστε να τις διαχειριστείς ψύχραιμα.

Τοξότης

Είσαι πολύ κοντά με τους φίλους σου, αλλά δημιουργούνται παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Πιθανές ανατροπές σε δουλειές και συμφωνίες.

Αιγόκερως

Άσε επιτέλους την απαισιοδοξία και σκέψου θετικά. Μην χαλάς το καλό κλίμα στις σχέσεις σου και μην το παρακάνεις με τα έξοδα.

Υδροχόος

Ξαναβρίσκεις την αισιοδοξία σου, αλλά μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Αυτό ίσως οδηγήσει σε συγκρούσεις στη δουλειά.

Ιχθύς

Απωθημένα και φόβοι ίσως χαλάσουν τη διάθεσή σου αλλά και την επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Βρες την ψυχραιμία σου ώστε να διαχειριστείς σωστά οικονομικά προβλήματα.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις