ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 7 Μαρτίου;

Κριός

Απολαμβάνεις κάθε στιγμή και διασκεδάζεις. Καλά κάνεις, Σάββατο είναι. Βγες με το ταίρι σου και κάντε κάτι καλλιτεχνικό. Δείτε μία θεατρική παράσταση ας πούμε.

Ταύρος

Έχεις να λύσεις οικογενειακά θέματα αλλά πρέπει να το κάνεις διπλωματικά. Η ζεστασιά που θα πάρεις από τη σχέση σου είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Δίδυμοι

Η επαφή με ανθρώπους θα σε οδηγήσει σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια. Μην πεις όχι σε προσκλήσεις για πάρτι γιατί θα περάσεις τέλεια. Ίσως και να βρεις τον έρωτα.

Καρκίνος

Σε απασχολούν τα οικονομικά σου, αλλά με σωστό σχεδιασμό, όλα θα πάνε καλά. Αφιέρωσε και λίγο χρόνο στο ταίρι σου. Το χρειάζεστε.

Λέων

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, διεκδικείς αυτά που θέλεις δυναμικά. Πες τι θέλεις αλλά δώσε και λίγο χρόνο. Ο εγωισμός δεν θα σε βοηθήσει.

Παρθένος

Κλείνεσαι στον εαυτό σου λόγω κακών αναμνήσεων. Ασχολήσου με τις τέχνες και βρες το κίνητρο που χρειάζεσαι. Δες τη σχέση σου λίγο πιο ρεαλιστικά.

Ζυγός

Θα μοιραστείς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου με φίλους και εκείνοι θα λειτουργήσουν άκρως βοηθητικά. Ανανέωσε τη σχέση σου με μία διαφορετική έξοδο.

Σκορπιός

Σε απασχολούν τα επαγγελματικά και οι πολλές ευθύνες που έχεις αναλάβει. Κράτα χαμηλούς τόνους για να μην χάσεις το δίκιο σου και ξέσκασε λίγο σήμερα.

Τοξότης

Έχεις διάθεση για σπουδές και νέες γνώσεις. Ακολουθείς νέα μονοπάτια που θα σε βγάλουν στον σωστό προορισμό. Σήμερα είναι ημέρα για γλέντι.

Αιγόκερως

Ακολούθησε το ένστικτό σου και κάνε έξυπνες εμπορικές κινήσεις. Το πάθος στη σχέση θα σου δώσει ώθηση για την εβδομάδα που έρχεται.

Υδροχόος

Λύσε προσωπικά ζητήματα μέσα από τον διάλογο. Άσε την ισορροπία στην άκρη, γιατί αυτό σε κάνει να καταπιέζεσαι.

Ιχθύς

Τακτοποίησε θέματα της δουλειά γιατί σου προκαλούν άγχος. Βάλε στη ζωή σου τη γυμναστική και εκτόνωσε σωματικά την ένταση.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις