ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 7 Δεκεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε πιέσουν ψυχολογικά. Μετά το μεσημέρι στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον ώστε να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς.

Ταύρος

Η μέρα μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Φρόντισε να μην επαναστατείς χωρίς λόγους δυσχεραίνοντας την εξομάλυνση της ατμόσφαιρας.

Δίδυμοι

Δίδυμε, ημέρα μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Ζητήματα από το παρελθόν έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο  και δημιουργούν έντονη νευρικότητα και συγκρουσιακές καταστάσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και ψυχρότητα με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Το μεσημέρι ενισχύει την ανασφάλεια και τους φόβους που μπορεί να εκδηλωθούν ως ένταση και θυμός στους γύρω σου.

Λέων

Λέων, η μέρα δημιουργεί έντονο άγχος για ζητήματα της καθημερινότητας που σε πιέζουν. Από το μεσημέρι και μετά η εξωστρέφεια αυξάνεται κατακόρυφα καθώς επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς.

Παρθένος

Παρθένε, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει ένταση και απαισιοδοξία σε σχέση με την προσωπική σου ζωή. Το μεσημέρι και το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Ζυγός

Ζυγέ, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει κατήφεια ή κόντρες με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Το μεσημέρι και το απόγευμα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και το κέφι σου στα ύψη, δίνοντάς σου ψυχολογική ανάσα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σε απασχολούν με τον κοντινό σου περίγυρο. Το μεσημέρι σε ωθεί να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ με την οικογένεια θέλοντας να εισπράξεις ζεστασιά και γαλήνη.

Τοξότης

Τοξότη, η σημερινή μέρα μπορεί να λειτουργήσει περιοριστικά σε οικονομικά ζητήματα που θα επηρεάσουν και την ψυχολογία σου. Από το απόγευμα και μετά ενισχύεται η ανάγκη για επικοινωνία και κοινωνική ζωή.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα έναντι των άλλων δείχνοντας την αυστηρή σου πλευρά. Μετά το μεσημέρι, δείχνεις όλο σου το ενδιαφέρον για τις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες που έχεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, η σημερινή μέρα μπορεί να οδηγήσει σε έντονη εσωστρέφεια και αναστάτωση λόγω των αναμνήσεων που έρχονται στην επιφάνεια και σε πληγώνουν. Το μεσημέρι σε βοηθάει να βγεις από το παρασκήνιο. Ο δυναμισμός και η κοινωνικότητα κυριαρχούν όλη μέρα!

Ιχθύς

Ιχθύ, η μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερχείλιση λόγω φόβων και ανασφαλειών. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις ό,τι σε έχει πληγώσει στο παρελθόν με δυναμισμό και αποφασιστικότητα αποφεύγοντας τις εντάσεις με το περιβάλλον σου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια