ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 6 Μαρτίου;

Κριός

Επιτέλους, έχεις καλή διάθεση και θέλεις να περάσεις την ημέρα με φίλους. Προσπάθησε να μην χαλάσεις το ερωτικό κλίμα με περιττές διαφωνίες.

Ταύρος

Ακολούθησε το ένστικτό σου για να βρεις λύσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας και οικογενειακά. Συγκράτησε τα νεύρα σου στα προσωπικά.

Δίδυμοι

Θα περάσεις όμορφες στιγμές παρέα με τους αγαπημένους σου. Προσοχή όμως, γιατί υπάρχουν εμπόδια στην επικοινωνία και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Θέλεις να ικανοποιήσεις όλες σου τις ανάγκες, ώστε να νιώσεις ασφάλεια. Μην τρελαθείς αν δεις ότι τα σχέδιά σου ανατρέπονται σήμερα.

Λέων

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, πρωταγωνιστείς όπου βρεθείς αλλά μπορεί να γίνεις υποκειμενική και να προκληθούν προστριβές.

Παρθένος

Έχεις την ανάγκη να απομονωθείς και να μείνεις με τις σκέψεις σου. Το παρελθόν σου προκαλεί εκνευρισμό και επηρεάζει το παρόν. Μην το επιτρέψεις.

Ζυγός

Οι φίλοι σου λειτουργούν υποστηρικτικά αλλά εσύ σκέφτεσαι καχύποπτα. Μία νέα γνωριμία θα σε προσεγγίσει κάπως εριστικά μεν, με ερωτική διάθεση δε.

Σκορπιός

Έχεις φουλ άγχος λόγω δουλειάς και προσπαθείς να επιβληθείς στους ανωτέρους σου. Χαλιναγώγησε τον εκνευρισμό σου γιατί θα σου κοστίσει σε όλα τα επίπεδα.

Τοξότης

Θέλεις να νιώσεις λίγο τεμπέλα, παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους. Το δικαιούσαι. Η ατμόσφαιρα στη σχέση σου είναι υπέροχη, επομένως πρόσεξε μην τη χαλάσεις.

Αιγόκερως

Βάλε μπροστά τη διαίσθησή και τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες. Άσε τις ζήλιες στην άκρη και μην δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά.

Υδροχόος

Θα λύσεις τα προβλήματα στα ερωτικά σου, αρκεί να πεις αυτά που σκέφτεσαι. Οι κόντρες επηρεάζουν και εσένα, οπότε δέιξε ψυχραιμία.

Ιχθύς

Αυξημένες οι υποχρεώσεις στη δουλειά και νιώθεις αφόρητη πίεση. Αν ανατραπούν τα σχέδιά σου, βρες τρόπο να εκτονωθείς και μην τα βάζεις με το ταίρι σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις