ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 5 Μαΐου;

Κριός

Ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αισιοδοξία και νιώθεις ότι όλα θα πάνε καλά. Απογειώνεσαι στον έρωτα αλλά και στα επαγγελματικά σου.

Ταύρος

Αν και έχεις πολλές υποχρεώσεις, βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα και δεν χάνεις την καλή σου τη διάθεση. Μπορείς να διεκδικήσεις αύξηση στη δουλειά.

Δίδυμοι

Είσαι σε εξαιρετική διάθεση και το διαπιστώνουν όσοι σε συναναστρέφονται. Εκμεταλλεύσου νέες επαγγελματικές προτάσεις.

Καρκίνος

Αφήνεις πίσω σου τραύματα του παρελθόντος και παίρνεις στήριξη από την οικογένειά σου. Θέματα ακίνητης περιουσίας εξελίσσονται προς όφελός σου.

Λέων

Θα μπορέσεις να δεις αγαπημένους σου ανθρώπους και να βελτιώσεις την ψυχολογία σου. Περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου και συνεννοείστε άψογα. Τα οικονομικά σου γίνονται πιο ικανοποιητικά.

Παρθένος

Βιώνεις έντονο πάθος και ερωτισμό και είναι αυτό που χρειαζόσουν αυτήν τη στιγμή. Ώρα να διεκδικήσεις μεγαλύτερες απολαβές στη δουλειά σου.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου λες τα πράγματα όπως έχουν αλλά με καλοπροαίρετη διάθεση. Πάρε πρωτοβουλίες στη δουλειά σου γιατί έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να το κάνεις.

Σκορπιός

Λες αντίο στο παρελθόν σου επιτέλους και χαράζεις μία νέα πορεία. Η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί σωστά στα επαγγελματικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Τοξότης

Οι φίλοι σου δίνουν χαρά και κάνετε κοινά σχέδια. Συντονίζεσαι απόλυτα με το ταίρι σου και βρίσκεις στήριξη σε επαγγελματικά ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Έχεις όρεξη να δουλέψεις και να αποδείξεις την αξία σου. Ο σύντροφός σου θα καταλάβει αυτή σου την ανάγκη και γενικώς μεγαλουργείς σε αυτόν τον τομέα.

Υδροχόος

Ασχολείσαι με πνευματικά ζητήματα και έρχεσαι σε επαφή με τον εαυτό σου. Αν είσαι single, μία νέα γνωριμία σε κάνει να ονειρεύεσαι το μέλλον.

Ιχθύς

Πατάς στα πόδια σου και κανείς δεν μπορεί να κλονίσει την αυτοπεποίθηση που έχεις. Το πάθος στα ερωτικά σε απογειώνει.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις