ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 5 Απριλίου;

Κριός

Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην εικόνα που έχεις κοινωνικά. Νιώθεις μία ένταση που θα καταλήξει να επηρεάσει τη σχέση σου. Όλα δείχνουν ότι θα κάνεις στροφή καριέρας.

Ταύρος

Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι γενικά και νιώθεις μεγάλη αισιοδοξία. Αν ασχολείσαι με τη διαφήμιση ή την επικοινωνία, θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες στο εξωτερικό.

Δίδυμοι

Έρχεσαι αντιμέτωπη με τις μεγαλύτερες φοβίες σου αλλά έχεις τη δύναμη να τις ξεπεράσεις. Περνάς ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Μπορείς να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

Καρκίνος

Ώρα να κάνεις αλλαγές προς όφελός σου. Πετάς από πάνω σου ό,τι δεν σου ταιριάζει. Έντονο το πάθος στη σχέση σου.

Λέων

Αφήνεις πίσω συνήθειες που δεν σου κάνουν πια και η αυτοπεποίθησή σου εκτοξεύεται. Κάνε έκπληξη στον σύντροφό σου με ένα ρομαντικό σκηνικό.

Παρθένος

Πατάς τόσο γερά στα πόδια σου που εντυπωσιάζεις και τους άλλους. Περνάς υπέροχα με το ταίρι σου και οι ιδέες σου στη δουλειά είναι καινοτόμες.

Ζυγός

Τώρα μπορείς να κάνεις ριζικές αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο, όσο δύσκολο και αν είναι. Πολλές οι επαγγελματικές προτάσεις, αλλά χρειάζονται μελέτη.

Σκορπιός

Επικοινωνείς βαθύτερα με αγαπημένα σου πρόσωπα  και αποκτάς καλύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σου. Γενικώς, μαθαίνεις να λειτουργείς πιο ομαδικά.

Τοξότης

Αλλάζουν εντελώς οι προτεραιότητές σου και κινείς τα νήματα. Βρες και λίγο χρόνο για το ταίρι σου.

Αιγόκερως

Αποβάλλεις τα χαρακτηριστικά που δεν θέλεις να έχεις αλλά προσοχή με τα παιχνίδια εξουσίας. Μπορείς να καταφέρεις πολλά, αρκεί να είσαι διαλλακτική. Φτιάξε ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Υδροχόος

Κοιτάς κατάματα τα τραύματα του παρελθόντος και προχωράς. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή φάση και διαχειρίζεσαι εξαιρετικά τα οικονομικά σου.

Ιχθύς

Κυνηγάς τους στόχους σου και θα έχεις βοήθεια σε αυτό. Προβλέπεται ερωτική θύελλα που θα λειτουργήσει ανανεωτικά.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις