ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 5 Μαρτίου;

Κριός

Η ψυχολογία σου είναι άνω κάτω και δεν σε αφήνει να λύσεις τα οικογενειακά σου θέματα. Ο συναισθηματισμός σου μπορεί να φέρει πρόσωπα που θα σε καταλάβουν.

Ταύρος

Οι φίλοι θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά, ενώ νέες συνεργασίες σου κλείνουν το μάτι. Επικοινώνησε ανοιχτά με το ταίρι σου και θα πετύχετε πολλά μαζί.

Δίδυμοι

Έχεις την αυτοπεποίθηση να διαχειριστείς τα θέματα σε όλους τους τομείς. Δεν αποκλείεται να πάρεις αύξηση στη δουλειά.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, διεκδικείς αυτά που σου αξίζουν αλλά πρόσεξε μην το κάνεις εγωιστικά και προκληθούν συγκρούσεις. Το ταίρι σου πάντως θα σου κάνει τα χατίρια.

Λέων

Σου λείπει η αυτοσυγκέντρωση και ίσως κάνει λαθάκια. Το πάθος πάντως θα σου αναπτερώσει το ηθικό.

Παρθένος

Έχεις αρκετές φιλοδοξίες, τις οποίες μπορείς να πετύχεις. Αξιοποίησε τις γνωριμίες σου και φτιάξε το ερωτικό κλίμα στη σχέση σου.

Ζυγός

Έχεις πολλές ευθύνες και αυτό σε βαραίνει. Πρόσεξε τις εντάσεις με το αφεντικό σου και βρες παρηγοριά στον σύντροφό σου. Θα σε καταλάβει.

Σκορπιός

Η διάθεσή σου είναι εξαιρετική και ψάχνεσαι για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Ο ερωτισμός χτυπάει κόκκινο και μπράβο σου.

Τοξότης

Τώρα μπορείς να κινηθείς έξυπνα σε οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα. Η σχέση σου ανανεώνεται μέσα από το πάθος.

Αιγόκερως

Θέλεις να βρεις τις ισορροπίες, αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να καταπιέζεις τις ανάγκες σου. Τα πράγματα θα εξομαλυνθούν με το ταίρι σου.

Υδροχόος

Έχεις πολλή ένταση λόγω των υποχρεώσεων. Έρχονται όμως ευχάριστα νέα από τη δουλειά. Ή θα πάρεις αύξηση ή θα βρεις κάτι καλύτερο.

Ιχθύς

Πολύ μεγάλη η αυτοπεποίθησή σου και απολαμβάνεις κάθε στιγμή με τους αγαπημένους σου. Μία έξοδος θα σε βγάλει από τη ρουτίνα.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις