ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 5  Οκτωβρίου;

Κριός

Η μέρα επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή σου καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες που δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις που καλείσαι να δώσεις λύσεις.

Ταύρος

Νιώθεις ότι ζητήματα του παρελθόντος λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο και δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Μην χάνεις την θετική διάθεση στα πράγματα και δες μέσα από τις δυσκολίες πώς μπορείς να αλλάξεις νοοτροπίες και προκαταλήψεις που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς.

Δίδυμοι

Οι φοβίες δεν αφήνουν περιθώρια για να χειριστείς με ψύχραιμο τρόπο πιθανά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και αφορούν πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Μην επιτρέψεις στην συγκρουσιακή διάθεση να κυριαρχήσει και να οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα χαλάσουν την όλη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον.

Καρκίνος

Νιώθεις ότι οι γύρω σου προσπαθούν να σε ελέγξουν και αυτό είναι αρκετό για να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα είναι έντονα. Δείξε κατανόηση και προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους βρίσκοντας την ψυχική σου ηρεμία μέσα από την τέχνη ή αυτό που σε ικανοποιεί περισσότερο σε πνευματικό επίπεδο.

Λέων

Η ένταση σε καθημερινό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει στο να λειτουργήσει σπασμωδικά σε υποθέσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Φρόντισε να κρατήσεις ψύχραιμη στάση και να λειτουργήσεις με τη λογική μακριά από χειριστικές καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν.

Παρθένος

Η ένταση που επικρατεί μέσα σου εκδηλώνεται με απότομο τρόπο στο περιβάλλον που κινείσαι δημιουργώντας δυσάρεστη ατμόσφαιρα και προβληματικές καταστάσεις. Καλά θα κάνεις να δείξεις κατανόηση σε πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σου για να αποφύγεις συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Ζυγός

Η νευρικότητα στην οικογένεια μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές που καλό είναι να αποφύγεις. Ήρθε η στιγμή να δεις ρεαλιστικά ότι κάποιες συμπεριφορές σου πρέπει να μείνουν στο παρελθόν γιατί μπορεί να λειτουργούν πιεστικά σε γενικότερο πλαίσιο στη ζωή σου. Ο αρνητισμός δεν θα σε βοηθήσει.

Σκορπιός

Επικεντρώσου στις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα λόγω της ανάγκης που δείχνεις για να ελέγξεις τις καταστάσεις. Ο συναισθηματισμός και η καλή διάθεση θα βοηθήσουν να εξομαλυνθούν οι εντάσεις αποφεύγοντας έτσι τους καυγάδες.

Τοξότης

Οι ανασφάλειες που σου δημιουργούνται λόγω ελλείμματος αυτοπεποίθησης μπορεί να οδηγήσουν σε άκρως πεισματική και αδιάλλακτη διάθεση. Αυτό δεν θα βοηθήσει στο να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να χειριστείς τις σχέσεις με τους γύρω σου και θα εγείρει έντονες αντιδράσεις.

Αιγόκερως

Η μέρα μπορεί να οδηγήσει στο να προσπαθήσεις να εξουσιάσεις τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Αυτό δεν θα μπορέσει να περάσει απαρατήρητο χωρίς να υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις καθώς θα είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορείς να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους.

Υδροχόος

Απωθημένα και ενοχές από παρελθούσες καταστάσεις δεν σου επιτρέπουν να ηρεμήσεις και μπορεί να οδηγούν σε εντονότερη εσωστρέφεια. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να ανακαλύψεις τρύπες σκιές που δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις τις στιγμές και την ζωή σου όπως θέλεις.

Ιχθύς

Οι ανασφάλειες που νιώθεις δεν αφήνουν περιθώριο για να δεις αντικειμενικά την πραγματική σου άξια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν ιδιαίτερα τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Βρες μέσα σου τι είναι αυτό που σε εμποδίζει να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου τα θετικά του στοιχεία.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις