ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 4 Μαρτίου;

Κριός

Τα οικογενειακά σου σε απασχολούν έντονα αλλά θα βρεθούν λύσεις. Πες ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου και λύστε τις παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Περνάς ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σου και κλείνεις σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που περίμενες καιρό.

Δίδυμοι

Θέλεις να αυξήσεις το εισόδημά σου ώστε να νιώσεις πιο ασφαλής. Απόφυγε τις πολλές σπατάλες και διεκδίκησε οικονομικές αλλαγές στη δουλειά σου.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, παίρνεις παντού πρωτοβουλίες και διεκδικείς τα θέλω σου. Βλέπεις τα πράγματα άκρως αισιόδοξα αλλά φρόντισε να μην λειτουργήσεις εγωιστικά.

Λέων

Έχεις τάσεις μοναχικότητας και δεν συγκεντρώνεσαι εύκολα. Οι οικονομικές εκκρεμότητες σου προκαλούν εκνευρισμό, ενώ μία ειλικρινής κουβέντα με το ταίρι σου θα λύσει πολλά ζητήματα.

Παρθένος

Έχεις να μοιραστείς πολλές ιδέες αλλά μην απαξιώνεις όποιον διαφωνεί μαζί σου. Μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή όνειρα και φιλοδοξίες.

Ζυγός

Πολλές οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και αυτό σε βγάζει εκτός προγράμματος. Μπορείς να αξιοποιήσεις νέες προτάσεις αλλά και να λύσεις ερωτικά προβλήματα.

Σκορπιός

Διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και περνάς όμορφες στιγμές με φίλους. Ένα πρόσωπο από τα παλιά επιστρέφει για να σε αναστατώσει.

Τοξότης

Τα οικονομικά σου έχουν ανοδική πορεία, καθώς και το πάθος στη σχέση σου. Τώρα βάζεις γερά θεμέλια.

Αιγόκερως

Φρόντισε τις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά χωρίς να κάνεις τεράστιες υποχωρήσεις. Παλιές επαγγελματικές συνεργασίες θα σου αποφέρουν καρπούς.

Υδροχόος

Πολλά άγχη και υποχρεώσεις και τα νεύρα σου είναι στα κάγκελα. Τα οικονομικά και τα ερωτικά σου βελτιώνονται πάντως.

Ιχθύς

Λάμπεις και αυτό δεν περνά απαρατήρητο. Νέες γνωριμίες θα σου επιτρέψουν να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις