ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 4 Οκτωβρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα σου δημιουργεί την ανάγκη να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος. Μην αποκόπτεται από το οικογενειακό περιβάλλον και απέφυγε να γίνει σκληρός και απόλυτος στις απόψεις σου γιατί θα σου στοιχίσει.

Ταύρος

Ταύρε, η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς βλέπεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Αυτό σε βοηθά να ασχοληθείς με ότι σε ευχαριστεί σε πνευματικό επίπεδο και να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που σε γεμίζουν χαρά.

Δίδυμοι

Δίδυμε, οι ανασφάλειες και ο εκνευρισμός κάνουν την εμφάνισή τους από το πρωί και δεν σου επιτρέπουν να διαχειριστείς με ηρεμία πιθανά ζητήματα που προκύπτουν σε φιλικό επίπεδο. Μετά το μεσημέρι έρχονται στην επιφάνεια αιφνιδιαστικά ζητήματα του παρελθόντος που ανακινούν ανασφάλειες. Παρ’ όλα αυτά βρίσκεις τη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καρκίνος

Καρκίνε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ισορροπία και αρμονία αποφεύγοντας τις εντάσεις. Ξαφνικά γεγονότα σου δίνουν χαρά και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που απολαμβάνεις την επαφή μαζί τους.

Λέων

Λέοντα, η καθημερινότητα έρχεται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρχουν υποχρεώσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και χωρίς άγχος. Είναι σημαντικό να ασχοληθείς με το σώμα σου και να δημιουργήσεις το κατάλληλο πρόγραμμα άσκησης που θα σου δώσει ενέργεια και ευεξία.

Παρθένος

Παρθένε, η θετική διάθεση που αντιμετωπίζεις τα πράγματα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον αρχικό εκνευρισμό της ημέρας καθώς οι ανασφάλειές μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να επηρεάσουν την ψυχολογία τους. Μετά το μεσημέρι ξαφνικές επαφές σου δίνουν χαρά και διάθεση να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν.

Ζυγός

Ζυγέ, η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τα οικογενειακά πρόσωπα είναι έντονη και μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για όμορφες στιγμές μαζί τους που σε γεμίζουν τρυφερότητα. Προσοχή το πρωί καθώς μπορεί να γίνεις απότομος λόγω του εκνευρισμού που σε διακατέχει και να προκληθούν αντιπαραθέσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να επικοινωνήσεις και να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά καθώς ανταλλάσσεις απόψεις για ότι σε απασχολεί κάτι που σου δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση. Το πρωί ο εκνευρισμός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα λόγω εμμονών που εκδηλώνονται άμεσα και δυναμικά.

Τοξότης

Τοξότη, στρέφεις την προσοχή σου σε αυτό που σου δημιουργεί ασφάλεια και σταθερότητα. Τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν είναι απαραίτητο να σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση και να δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να νιώθεις ότι πατάς σε γερές βάσεις και τίποτα δεν μπορεί να σου δημιουργήσει φόβο.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, θέλεις να κερδίσεις την προσοχή των γύρω σου. Αυτό όμως μπορεί να γίνει με παρορμητικό και απότομο τρόπο και τελικά το αποτέλεσμα να είναι αντίθετο από το αναμενόμενο. Από το μεσημέρι και μετά βρίσκεις την καλή σου διάθεση και την αισιοδοξία για να περάσεις όμορφα.

Υδροχόος

Υδροχόε, ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά και ρεαλιστικά πως πρέπει να τα διαχειριστείς. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να οδηγήσει σε  κατήφεια ή απογοήτευση επηρεάζοντας αρνητικά την ψυχολογία σου.

Ιχθύς

Ιχθύ, το φιλικό σου περιβάλλον πρωταγωνιστεί σήμερα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή με φίλους που αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης και πιθανές απόψεις που έχεις. Η αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσει στην επικοινωνία για αυτό φρόντισε να αφήσει στην άκρη το πείσμα και τη νευρικότητα που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις