ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 31 Μαρτίου;

Κριός

Μην έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις με φίλους και δώσε τόπο στην οργή μέσα στη σχέση σου. Χρειάζεται να δείξεις ευελιξία και στα επαγγελματικά σου.

Ταύρος

Πολύ καλή μέρα για επικοινωνία και δείχνεις διάθεση να γεφυρώσεις το χάσμα με το ταίρι σου. Το άγχος της δουλειάς σε καταβάλει και θολώνει τη σκέψη σου.

Δίδυμοι

Απόλαυσε το πάθος και βρες την ισορροπία στις ανάγκες σου, χωρίς να γίνεσαι απαιτητική. Έρχονται νέες ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σου.

Καρκίνος

Σε έχουν πιάσει οι ανασφάλειές σου και νιώθεις ότι δεν έχεις τον έλεγχο στη σχέση σου. Γίνε πιο ευέλικτη στις εργασιακές σου διεκδικήσεις.

Λέων

Μην προσκολλάσαι στο παρελθόν γιατί έτσι δεν βλέπεις το παρόν με αισιοδοξία. Μην μπαίνεις σε κόντρες στη δουλειά και αφέσου στον ρομαντισμό της σχέσης σου.

Παρθένος

Οι δικοί σου άνθρωποι σε ηρεμούν και σε ανακουφίζουν, γιατί η πολλή δουλειά σε έχει κουράσει πάρα πολύ. Μην απομακρύνεσαι τώρα από το ταίρι σου.

Ζυγός

Πατάς γερά στα πόδια σου και η σχέση έχει πολύ καλά θεμέλια. Κινήσου έξυπνα στη δουλειά και κάνε λίγη υπομονή με τον φόρτο εργασίας.

Σκορπιός

Συνεχίζεις να ονειρεύεσαι και να βλέπεις τα πράγματα αισιόδοξα. Και μπράβο σου. Υπάρχουν προβλήματα στη δουλειά, αλλά εσύ δεν δείχνεις να πτοείσαι.

Τοξότης

Σκέψου περισσότερο ρεαλιστικά και λιγότερο συναισθηματικά. Το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει σωστά σε επαγγελματικές αλλαγές.

Αιγόκερως

Είσαι σε φάση που δεν πολυπιστεύεις στον εαυτό σου και θέλεις να είσαι αρεστή σε όλους. Θα σε βοηθήσει ο σύντροφός σου αλλά και το να κλείσεις όλες σου τις εκκρεμότητες.

Υδροχόος

Άσε τους εγωισμούς στην άκρη και μην δείχνεις το σκληρό σου πρόσωπο σε όσους σε νοιάζονται. Συνέχισε με δυναμισμό αλλά όχι με αδιαλλαξία.

Ιχθύς

Είσαι σε πάρα πολύ καλό mood και φαίνεται ότι λύνεις όλα τα θέματα του παρελθόντος. Η ερωτική σου ζωή είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις