ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 30 Απριλίου;

Κριός

Με ψυχραιμία και ωριμότητα, θα διαχειριστείς όλες τις πιθανές ανατροπές. Άνοιξε την καρδιά σου στο ταίρι σου και μην κρύβεσαι. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και αυτό θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

Ταύρος

Ξεσπάς όπου βρεις και προκαλείς αναταράξεις. Άσε για άλλη μέρα τις σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Έρχονται πολύ καλές οικονομικές προτάσεις.

Δίδυμοι

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και σε κάνουν επιθετική και εχθρική με τους άλλους. Νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνει καθόλου το ταίρι σου.

Καρκίνος

Έχεις ανάγκη τους φίλους και τον σύντροφό σου αλλά εκτονώνεσαι πάνω τους και δημιουργούνται προβλήματα στις σχέσεις. Θα εξελιχθείς επαγγελματικά, μέσα από προτάσεις φίλων.

Λέων

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, θέλεις  να πάρεις πρωτοβουλίες αλλά υπάρχει και διάχυτος εκνευρισμός. Κράτα χαμηλούς τόνους σε όλους τους τομείς.

Παρθένος

Η διάθεσή σου αλλάζει ξαφνικά και έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τους πάντες. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε θέματα δουλειάς και να ρίξεις εκεί όλο το βάρος.

Ζυγός

Νιώθεις καχύποπτα απέναντι σε φίλους και έχεις ανάγκη για ανεξαρτησία μέσα στη σχέση σου. Ως αποκορύφωμα, θα υπάρξουν εμπόδια και αλλαγές σε οικονομικά ζητήματα.

Σκορπιός

Έχεις έναν έντονο εκνευρισμό αλλά προσπάθησε να μην τον μεταφέρεις στα προσωπικά σου, γιατί μπορεί να επέλθει το τέλος. Προσοχή στο πώς υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου στη δουλειά.

Τοξότης

Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να περάσεις ήρεμες στιγμές με εκείνους που σε αγαπούν. Μην ασχολείσαι τόσο πολύ με τις λεπτομέρειες στη σχέση σου.

Αιγόκερως

Νιώθεις μία γενική αναστάτωση και προκαλείς κόντες. Μην αντιμετωπίζεις σκληρά τους άλλους, ειδικά αν οι υποψίες σου είναι αβάσιμες.

Υδροχόος

Είναι μία δύσκολη μέρα για επικοινωνία. Νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνει κανένας. Ούτε το ταίρι σου. Θα υπάρξουν πιθανές ανατροπές στη δουλειά.

Ιχθύς

Γίνεσαι εριστική με όλους και κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά στα ερωτικά σου. Αυξάνουν οι αγγαρείες και οι δυσκολίες στη δουλειά.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις