ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 3 Μαΐου;

Κριός

Απόλαυσε την επικοινωνία με τους αγαπημένους σου και μην σκέφτεσαι καχύποπτα. Μην έχεις απαιτήσεις από το ταίρι σου και μην κάνεις σήμερα σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις.

Ταύρος

Η μέρα είναι ιδανική για καλή παρέα και αισιόδοξες κουβέντες. Άσε τις μεγάλες προσδοκίες στα ερωτικά και προσοχή στα περιττά έξοδα.

Δίδυμοι

Δυσκολεύεσαι να δεις αντικειμενικά τις ανάγκες σου και προκαλείς συγκρούσεις με τους αγαπημένους σου. Δες τα πράγματα στη δουλειά λίγο πιο ρεαλιστικά, όσο δύσκολο και αν είναι.

Καρκίνος

Δεν μπορείς να δεις τα πράγματα αντικειμενικά γιατί σε έχουν κυριεύσει οι γνωστές σου ευαισθησίες. Μην εξιδανικεύεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.

Λέων

Πάρε τις αποστάσεις σου για να δεις τις φιλίες σου έτσι όπως είναι. Αν θέλεις να ζητήσεις κάτι από τον σύντροφό σου, κάντο σωστά. Μακριά από τις οικονομικές σπατάλες.

Παρθένος

Θέλεις να ξεχωρίσεις παντού αλλά μάλλον το κάνεις με τον λάθος τρόπο. Αντιμετώπισε τη σχέση σου πιο ρεαλιστικά και μην ασχολείσαι μόνο με τον εαυτό σου.

Ζυγός

Η τέχνη θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να βγεις από τη μελαγχολία. Δεν είναι καλή μέρα για να κάνεις σοβαρός συζητήσεις. Σε κανέναν τομέα.

Σκορπιός

Αγαπάς τους φίλους σου αλλά κάποιες συμπεριφορές σε προβληματίζουν. Το πολύ πάθος μπορεί να επηρεάσει την κρίση σου και να σε κάνει ζηλιάρα.

Τοξότης

Πρέπει να δεις τα πρόσωπα στην αληθινή τους διάσταση και να μην τα εξιδανικεύεις. Τα επαγγελματικά σου παίρνουν τον δρόμο που θέλεις εσύ.

Αιγόκερως

Απολαμβάνεις όλες τις μικρές στιγμές, οπότε μην τις χαλάς με εμμονή στην τελειότητα. Σιγά σιγά, βελτιώνονται οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου.

Υδροχόος

Ώρα να κάνεις ενδοσκόπηση και να δεις τι σε ενοχλεί και τι αλλαγές πρέπει να κάνεις. Οι ανασφάλειές σου δημιουργούν προβλήματα με τον σύντροφό σου.

Ιχθύς

Αναζητάς την αρμονία παντού αλλά πρέπει πρώτα να σιγουρευτείς για το τι θέλεις εσύ. Σκέψου καλά πριν κάνεις αλλαγές στα οικονομικά σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις