ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 3 Μαρτίου;

Κριός

Η πειθώ σου κάνει θαύματα στα επαγγελματικά σου, αλλά δώσε προσοχή στις αποφάσεις σου. Μην βάζεις το συναίσθημα μπροστά, γιατί θα οδηγηθείς σε λανθασμένες εντυπώσεις.

Ταύρος

Προσοχή στις σπατάλες, γιατί θα βγεις εύκολα εκτός budget. Οι φοβίες σου κρατούν πίσω τη σχέση σου και παρεξηγείς τις κινήσεις του συντρόφου σου.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη να παραμένει στο ζώδιό σου, πρέπει να δείξεις προσοχή στο πώς εκφράζεις τις ανάγκες σου. Οι ψευδαισθήσεις θολώνουν την κρίση σου.

Καρκίνος

Η ψυχολογία σου βαραίνει και δεν μπορείς να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία και λογική (ως συνήθως δηλαδή). Απόφυγε τις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου.

Λέων

Μία ομαδική προσπάθεια θα σε εξελίξει και θα σε βοηθήσει. Μην πέσεις στην παγίδα να πιστέψεις άτομα που δεν είναι ειλικρινή.

Παρθένος

Η δουλειά σου προκαλεί έντονο άγχος και θέλεις να δείξεις την αξία σου. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με καθαρό μυαλό και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Ζυγός

Θα περάσεις χρόνο με δικούς σου ανθρώπους και θα περάσεις όμορφα. Μην το παρακάνεις με την υπεραισιοδοξία και απογοητεύσεις εκείνους που σε αγαπούν.

Σκορπιός

Δεν είναι πολύ καλή μέρα. Αγχώνεσαι λόγω οικονομικών και ανασφαλειών από το παρελθόν. Δείχνε προσοχή σε αυτά που σου τάζουν.

Τοξότης

Θέλεις να νιώσεις επιτέλους ηρεμία, και στο σπίτι και στη δουλειά. Βάλε τους όρους σου και μην σκέφτεσαι ουτοπικά, ώστε να μην απογοητευτείς.

Αιγόκερως

Αυξημένες οι υποχρεώσεις και νιώθεις έντονο εκνευρισμό. Πρόσεχε μην χάσεις το μέτρο παντού και κάνεις πράγματα που θα μετανιώσεις αργότερα.

Υδροχόος

Στα ύψη ο δυναμισμός σου και πρωταγωνιστείς όπου βρεθείς κι όπου σταθείς. Μην βιαστείς να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα για νέες γνωριμίες.

Ιχθύς

Έχεις μία κυκλοθυμία που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά στη σχέση σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις