ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 3 Οκτωβρίου;

Κριός

Κριέ, η σταθερότητα στις απόψεις σου εντυπωσιάζει και δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς λογικά για επόμενες κινήσεις σε πιθανούς στόχους που έχεις. Προσοχή νωρίς το πρωί γιατί ο συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα που να αδικήσουν πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου.

Ταύρος

Ταύρε, οι ανασφάλειες γίνονται εντονότερες από ποτέ τις πρωινές ώρες καθώς πιθανά να μην είναι εύκολο να ελέγξεις αυτά που νιώθεις και να βγάζεις συμπεράσματα που αδικούν τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Μετά το μεσημέρι μπορείς να ισορροπήσεις και να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που επηρεάζουν την ψυχολογία σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η επικοινωνία και η εξωστρέφεια ανεβάζει την ψυχολογία σου καθώς απολαμβάνεις κάθε συζήτηση και επαφή με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Μετά το μεσημέρι η αυτοπεποίθηση απογειώνεται και μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στους γύρω σου καθώς πρωταγωνιστείς χωρίς να διαταράξεις τις ισορροπίες.

Καρκίνος

Καρκίνε, η σωματική σου υγεία είναι κάτι σημαντικό που οφείλεις να προσέξεις. Η ενέργεια που πρέπει να έχεις για να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις που αυξάνονται θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να είσαι ακριβής και αποτελεσματικός στις κινήσεις σου. Μην αναλώνεσαι σε δουλειές ρουτίνας που μπορείς να τις διεκπεραιώσεις με μεγάλη ευκολία.

Λέων

Λέοντα, νιώθεις ότι πετάς στα σύννεφα καθώς η ψυχολογία σου έχει εκτοξευτεί στα ύψη και αυτό σε βοηθά να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας. Είναι πιθανόν να ασχοληθείς με ταλέντα και με δημιουργικές δράσεις που σου κινούν το ενδιαφέρον και ανακουφίζουν την καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σου.

Παρθένος

Παρθένε, οι στιγμές με το οικογενειακό περιβάλλον είναι πολύτιμες και δεν υπάρχει τίποτα που θα επιτρέψει να χαλάσει η όμορφη ατμόσφαιρα. Βαθύτερα συναισθήματα και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια αποκαθιστώντας έτσι παρεξηγήσεις. Οι σχέσεις γίνονται εντονότερες από ποτέ.

Ζυγός

Ζυγέ, η επικοινωνία είναι αυτή που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα για αυτό δεν θα διστάσεις να έρθει σε επαφή με πρόσωπα από το στενό περίγυρό όπου μπορείς να συζητήσεις θέματα που σε προβληματίζουν. Έτσι θα βρεις το κουράγιο να πατήσεις τα πόδια σου και θα αντιληφθείς ότι μπορείς να συνεχίσεις με δυναμικό τρόπο από δω και στο εξής.

Σκορπιός

Σκορπιέ, οι ευαισθησίες το πρωί κάνουν την εμφάνισή τους έντονα και μπορεί να δημιουργήσουν έντονες ανασφάλειες και φοβίες που θα προβληματίσουν τη σχέση σου. Από το μεσημέρι και μετά βρίσκεις την ισορροπία που απαιτείται για να μην χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι.

Τοξότης

Τοξότη, ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου και αυτό δεν θα διστάσεις να το κάνεις εμφανές στο περιβάλλον που κινείσαι. Δείξε την απαιτούμενη γενναιοδωρία για να ξεφύγεις από εγωκεντρικές διαθέσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα και δεν θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις την ουσία των σχέσεων.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου είναι έντονη και μπορεί να παρεξηγηθεί από τους γύρω σου. Μετά το μεσημέρι σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις ότι σε απασχολεί από το παρελθόν στα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός, λύνοντας με αυτόν τον τρόπο ζητήματα που ταλανίζουν την ψυχολογία σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, το να επικοινωνήσεις είναι καθοριστικό για εσένα για αυτό και δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με φίλους που μπορούν να αντιληφθούν τις σκέψεις και τις απόψεις σου. Η αποφασιστικότητα που δείχνεις θα βοηθήσει στο να πείσεις φιλικά πρόσωπα για νέες φιλοδοξίες που μπορούν να μοιραστούν μαζί σου.

Ιχθύς

Ιχθύ, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σε απασχολούν έντονα όμως αυτό δεν πρέπει να επιτρέψεις να σου δημιουργήσει κατήφεια και άγχος. Απόλαυσε την ημέρα με πρόσωπα που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά και κυρίως δημιουργούν την αίσθηση της σταθερότητας που τόσο αναζητάς στη ζωή σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις