ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 6 Μαΐου;

Κριός

Η σημερινή μέρα καλεί επιτακτικά να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να εκφράσεις συναισθήματα και να μην εγκλωβιστείς στον εκνευρισμό που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά καθημερινότητα και πιθανές εκκρεμότητες που καλείσαι να τακτοποιήσεις. Προσοχή γιατί οι ανατροπές είναι πιθανές που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού και να δημιουργήσουν ένταση στο περιβάλλον που κινείσαι.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα στην προσωπική σου ζωή που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και σε καλούν να ανατρέψει την προσωπική σου κοσμοθεωρία και επιδιώξεις που μπορεί να είχες για το μέλλον.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα στρέφει την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσεις. Οι δονήσεις είναι έντονες και μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και καχυποψία που θα ταλαιπωρήσουν την ψυχολογία και τις σχέσεις με τους γύρω σου.

Λέων

Η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα με το κοντινό και ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Προσοχή γιατί οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές σε αιφνιδιάζουν και εκτοξεύουν τον εκνευρισμό στα ύψη.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα σε καλεί να αναλογιστείς τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πατάς σταθερά στα πόδια σου και να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Οι ανατροπές στον καθημερινό προγραμματισμό είναι αναμενόμενες και μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στην ψυχολογία σου.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις σχέσεις με το περιβάλλον σου και πως θέλεις να εξελιχθούν. Ο δυναμισμός κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που καλά θα κάνεις να περιορίσεις για να μην υπάρξουν μετωπικές συγκρούσεις.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να εντείνουν τον συναισθηματισμό σου. Προσοχή σε αποφάσεις που μπορεί να παρθούν χωρίς ξεκάθαρη σκέψη καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε απογοήτευση.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου στις φιλικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Η ένταση θα είναι κακός σύμβουλος για αυτό φρόντισε να την αποφύγεις.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που μπορεί να αγγίζουν τη δημόσια εικόνα σου. Οι ανασφάλειες κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να προτάξεις τη λογική.

Υδροχόος

Η ένταση καλά κρατεί και δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα και με ψύχραιμη λογική πως θα πρέπει να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το να γίνεις σκληρός δεν θα βοηθήσει στο να σε καταλάβουν οι γύρω σου, αντίθετα θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα.

Ιχθύς

Η  σημερινή μέρα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα με πρόσωπα που έχουν παίξει ρόλο συναισθηματικά και έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σου. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται συνδυαστικά και πάλι μπροστά σου για να δώσεις οριστικές λύσεις.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις