ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 29 Μαΐου;

Κριός

Πέρνα χρόνο με λίγους και καλούς αλλά τακτοποίησε εκκρεμότητες ώστε να μην υπάρξει άγχος και ένταση. Ένας νέος έρωτας θα προκύψει μέσα από τη δουλειά.

Ταύρος

Έχεις πάρει τα πάνω σου και περνάς καλά ό,τι κι αν κάνεις. Συνδυάζεις φίλους και έρωτα και ζεις αξέχαστες στιγμές. Βάλε αυτόν τον δυναμισμό και στη δουλειά και θα πετύχεις κάθε στόχο.

Δίδυμοι

Αναζητάς συναισθηματική ασφάλεια από την οικογένειά σου αλλά είναι και το ταίρι σου εκεί για να σε ανακουφίσει. Θα σε απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας.

Καρκίνος

Οι φίλοι σου φτιάχνουν το κέφι και βλέπεις και πάλι τη θετική πλευρά της ζωής. Κοίτα να ξεμπερδέψεις με οικονομικές οφειλές, ώστε να έχεις ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο.

Λέων

Ξεκινάς τη μέρα λαμπρά αλλά στην πορεία έχεις μία αναστάτωση. Βρες λύσεις μέσα από την επικοινωνία και τη συζήτηση. Και στη σχέση και στη δουλειά σου.

Παρθένος

Πιστεύεις ξανά στις δυνάμεις σου και κάνεις όνειρα από κοινού με τον σύντροφό σου. Τώρα μπορείς να πετύχεις τα επαγγελματικά σου όνειρα.

Ζυγός

Χρειάζεσαι λίγο τη λογική για να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τραύματα του παρελθόντος. Ο συναισθηματισμός δεν είναι καλός σύμβουλος αυτήν τη στιγμή. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου στη δουλειά.

Σκορπιός

Καταπιάνεσαι με νέες ασχολίες που γεμίζουν δημιουργικά τον χρόνο σου. Το κέφι σου είναι αμείωτο σήμερα και μπράβο σου.

Τοξότης

Αν και οι υποχρεώσεις είναι πολλές, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις τέλεια με τους φίλους και το ταίρι σου. Έρχονται μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες.

Αιγόκερως

Δημιουργείς το ιδανικό σκηνικό για τη σχέση σου και σε γεμίζουν οι ουσιαστικές συζητήσεις. Άρπαξε τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Υδροχόος

Μην αφήσεις τους φόβους σου να πάρουν το πάνω χέρι. Μίλα ανοιχτά για αυτά που είναι στο μυαλό σου και μην πεις όχι σε μία νέα γνωριμία.

Ιχθύς

Να είσαι ειλικρινής στις σχέσεις σου και θα πάρεις αυτά που ζητάς. Η επιτυχία στη δουλειά θέλει και λίγο ρίσκο από την πλευρά σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις