ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 29 Απριλίου;

Κριός

Θα υπάρξουν εντάσεις με οικογενειακά μέλη και καχυποψία από την πλευρά του συντρόφου σου. Αργά το βράδυ, μπορεί να υπάρξει μία καλή επαγγελματική πρόταση.

Ταύρος

Υπάρχουν κάποιες κόντρες που καλό είναι να αποφύγεις. Μείνε μακριά από τις εντάσεις στη σχέση σου και μην απογοητευτείς αν δεν προχωρήσουν οικονομικές συμφωνίες.

Δίδυμοι

Προσπάθησε να λειτουργήσεις με τη λογική για να μην χαλάσεις τη διάθεσή σου. Υπάρχει αρκετό πάθος στη σχέση αλλά μην πεισμώνεις στη δουλειά. Κινήσου διπλωματικά.

Καρκίνος

Νιώθεις να καταπιέζεσαι και ξεσπάς. Θα ξαναβρείς την αρμονία στα προσωπικά σου αλλά θα υπάρξουν εντάσεις και κόντρες με τους συναδέλφους σου.

Λέων

Έχεις τις κλειστές σου αλλά αυτό μπορεί να επηρεάσεις τις σχέσεις με τους γύρω σου. Δώσε βάση στη δουλειά και δείξε μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Παρθένος

Κάνεις κοινά επαγγελματικά όνειρα με φίλους, αλλά πρόσεξε γιατί μπορεί να υπάρξει σύγκρουση συμφερόντων. Νιώθεις ότι το ταίρι σου σε πιέζει.

Ζυγός

Μην εκτονώνεσαι στο ταίρι σου επειδή δεν μπορείς να πετύχεις τους επαγγελματικούς στόχους που έχεις θέσει. Ούτως ή άλλως, από το βράδυ και μετά, οι συνθήκες βελτιώνονται.

Σκορπιός

Επικοινωνείς με λίγους και καλούς και μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση. Φρόντισε να περάσεις λίγο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σου.

Τοξότης

Νιώθεις μία καχυποψία με όλους, ακόμα και με το ταίρι σου. Κράτα χαμηλούς τόνους σε οτιδήποτε αφορά οικονομικές συναλλαγές.

Αιγόκερως

Μην προσπαθείς να επιβληθείς στους άλλους, διότι δεν θα σου βγει σε καλό. Πληγώνεις το ταίρι σου, έστω και άθελά σου. Δέιξε ωριμότητα στις κόντρες της δουλειάς.

Υδροχόος

Ασχολείσαι πολύ με τη δουλειά σου και αμελείς την προσωπική σου ζωή. Μην το βάλεις κάτω, αν προκύψουν μικρά εμπόδια στα επαγγελματικά.

Ιχθύς

Υπάρχει μία θετική ατμόσφαιρα και έχεις δημιουργική διάθεση. Ωστόσο απογοητεύεσαι γιατί υπάρχουν εμπόδια στη δουλειά και βλέπεις παράξενες συμπεριφορές από τον σύντροφό σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις