ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 29 Οκτωβρίου;

Κριός

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις πολύτιμο χρόνο με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Αυτό σε γεμίζει ασφάλεια και χαρά, καθώς μπορείς να απολαύσεις μαζί τους συζητήσεις που ανοίγουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες και σε βοηθούν να σχεδιάσεις με προσοχή τους στόχους σου.

Ταύρος

Έχεις την διάθεση να εκφράσεις άμεσα συναισθήματα, σχέδια και απόψεις και αυτό είναι αρκετό για να κερδίσεις τα πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Προσπάθησε να αξιολογήσει τις πιθανές ιδέες που θα σου προσφέρουν καθώς θα παίξουν αναγεννησιακό ρόλο στα μελλοντικά σου σχέδια.

Δίδυμοι

Στροφή στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην ανάγκη για αρμονία που υπάρχει στη ζωή σου. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου παίζουν καταλυτικό ρόλο και μπορείς να περάσεις ευχάριστα μαζί τους. Σου δίνουν όλα τα εχέγγυα για να νιώσεις σταθερότητα και αισιοδοξία.

Καρκίνος

Η καθημερινότητα μπορεί να είναι φορτική καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές. Έχεις όμως την δυνατότητα να ανταποκριθείς με ευκολία σε ότι προκύψει καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα. Αυτό σε βοηθά να ξεφύγεις από το άγχος και την ένταση που θα επηρέαζε τις σχέσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Λέων

Η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται καθώς έχεις την ευκαιρία να δείξεις στο περιβάλλον σου τι μπορείς να καταφέρεις σε όλα τα επίπεδα. Αυτό βοηθά να σου δείξουν εμπιστοσύνη και να υπάρχει ιδανική ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου που σου προσφέρει χαρά.

Παρθένος

Η οικογένεια είναι το πρώτο σου μέλημα σήμερα καθώς είναι ανάγκη να βρίσκεσαι κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς και σε γεμίζουν ζεστασιά. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να κλείσεις με τους οικείους σου καθημερινά ζητήματα που εκκρεμούν και μπορείς να αφήσεις πίσω σου.

Ζυγός

Η επικοινωνία με τα κοντινά πρόσωπα είναι απαραίτητη καθώς σε βοηθούν να δεις όλες τις διαστάσεις ζητημάτων που σε απασχολούν. Παράλληλα, σου φτιάχνουν το κέφι και δεν αποκλείεται να κανονίσετε με την πρώτη ευκαιρία μία κοντινή απόδραση που ανεβάζει την ψυχολογία σου κατακόρυφα.

Σκορπιός

Στρέφεις την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι σε σταθερή βάση και να ξέρεις με βεβαιότητα πως κινείσαι. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν τα πρόσωπα της οικογένειάς σου που φροντίζουν να σε επιβεβαιώσουν.

Τοξότης

Επικεντρώνεσαι σε ό,τι αγαπάς και σε ικανοποιεί. Αυτό σε γεμίζει χαρά. Είναι θετικό ότι επιδιώκεις την προσοχή των άλλων μακριά από υπερβολές και αυτό θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις με σοβαρότητα αυτά που ζητάς από τους γύρω σου… να είσαι βέβαιος ότι είναι έτοιμοι να σε ικανοποιήσουν.

Αιγόκερως

Η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και οι αναμνήσεις σε ταλαιπωρούν. Βρίσκεις όμως την δύναμη να ξεπεράσεις ότι σε έχει προβληματίσει μέχρι στιγμής, καθώς βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου. Αυτό θα είναι το κλειδί για να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα γύρω σου.

Υδροχόος

Επικοινωνείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα και σε βοηθά να εκφράσεις πιθανές ιδέες και προτάσεις που έχεις. Δεν αποκλείεται οι κινήσεις σου να σε φέρουν πιο κοντά σε ομαδικές προσπάθειες και συλλόγους που σε ενδιαφέρουν.

Ιχθύς

Η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα πρωταγωνιστεί σήμερα καθώς έχετε τη διάθεση να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι μεταξύ σας. Αυτό δημιουργεί νέες βάσεις για τις σχέσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα τι ζητούν από εσένα και μπορείς να εκφράσεις ρεαλιστικά τι πραγματικά θέλεις από αυτούς.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις