ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 28 Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε καλεί να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στα οικονομικά σου.

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον ώστε να περάσεις μοναδικά μαζί τους. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί μοναδικές συνθήκες για ξαφνικές ευκαιρίες που έρχονται από το εξωτερικό και καλείσαι να αξιοποιήσεις αφού θα σε εξελίξουν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι στο να λύσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που σε απασχολούν έντονα. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιάστηκα ζητήματα από το παρελθόν στο προσκήνιο που σου δημιουργούν έντονη αναστάτωση.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο σε βοηθάει να βρεις πρωτότυπες ιδέες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνεργασίες σου από δω και στο εξής.

Λέων

Λέων, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις καθημερινές υποθέσεις και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή ανεβάζοντας κατακόρυφα τη δημοφιλία σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και αυτό που θέλεις για εσένα είναι να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς με αγαπημένα πρόσωπα. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κεραυνοβόλες καταστάσεις που ανεβάζουν κατακόρυφα την προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά μου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις σταθερότητα από τα δικά σου πρόσωπα. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικά μυστικά στην επιφάνεια που θα αναστατώσουν.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που μπορούν να καταλάβουν τις σκέψεις σου. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικά νέα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που θέλεις να τακτοποιήσεις. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές στην καθημερινότητα και τη δουλειά που θα είναι θετικές για εσένα και θα ευνοήσουν το εισόδημα σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι σε δράσεις και κινήσεις που ανοίγουν νέους ορίζοντες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή αιφνιδιάζοντας σε με μία νέα γνωριμία.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να σκεφτείς ζητήματα του παρελθόντος μακριά από όλους και όλα. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να οδηγήσει σε αποκαλύψεις μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα εντείνουν τον συναισθηματισμό σου.

Ιχθύς

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και προσπαθείς να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα καθώς απολαμβάνεις τις παρέες σου. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις που θα σε ενθουσιάσουν ή νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο πολυεπίπεδα στη ζωή σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις