ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 28 Ιουνίου;

Κριός

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, έχεις περισσότερα νεύρα από το συνηθισμένο και δεν επικοινωνείς καλά με το ταίρι σου. Δείξε ψυχραιμία στη δουλειά.

Ταύρος

Η ψυχολογία σου παίζει στα άκρα. Δεν θα σε βοηθήσει το να ασχοληθείς με λεπτομέρειες στη σχέση σου. Θα χαλάσεις τη διάθεσή σου χωρίς λόγο.

Δίδυμοι

Μόνο μέσα από ομάδες θα λειτουργήσεις αποτελεσματικά και θα ξεχωρίσεις. Σε προσεγγίζει ένα νέο πρόσωπο, αλλά φέρεσαι κάπως εχθρικά.

Καρκίνος

Έχεις πάρα πολλή δουλειά και πολύ άγχος, διότι πάνε πακέτο. Μην εκτονώνεσαι στον σύντροφό σου γιατί δεν ευθύνεται για κάτι.

Λέων

Σε απασχολούν πιθανά ταξίδια και σπουδές. Είσαι σε καλό mood αλλά σήμερα θα υπάρχουν εκρήξεις στα προσωπικά σου.

Παρθένος

Αν και Κυριακή, ασχολείσαι με οικονομικά θέματα. Αν έχεις να πεις κάτι σημαντικό στο ταίρι σου, κάντο με ηρεμία και χαλαρότητα.

Ζυγός

Υπάρχουν εντάσεις και ανταγωνιστικές διαθέσεις, ειδικά στη δουλειά. Οι πιθανότητες για φλερτ σήμερα είναι σχεδόν μηδενικές.

Σκορπιός

Λίγη γυμναστική θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς και να μην σκέφτεσαι τα της δουλειάς. Μην χαλάς το ερωτικό κλίμα εξαιτίας των κακών αναμνήσεων.

Τοξότης

Η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη και έχεις σκέψεις για ένα project που αφορά παιδιά. Εξήγησε στο ταίρι σου την ανάγκη που έχεις για ανεξαρτησία.

Αιγόκερως

Υπάρχουν διάφορα οικογενειακά θέματα που καταπιέζεις και είναι έτοιμα να ξεσπάσουν. Ελπίζω όχι πάνω στον σύντροφό σου.

Υδροχόος

Ασχολείσαι με ταξίδια και εμπόριο αλλά υπάρχει μία γενικότερη γκρίνια και ένταση. Η σχέση σου περνάει περίεργη φάση.

Ιχθύς

Μην κάνεις οικονομικές σπατάλες και μην αφήνεις τη ζήλια να δημιουργεί πρόβλημα στα ερωτικά σου. Προετοιμάσου για επαγγελματικά εμπόδια.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις