ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 28 Μαρτίου;

Κριός

Η αυτοπεποίθησή σου σου επιτρέπει να δεις τα πράγματα αισιόδοξα και να περνάς υπέροχα με τον σύντροφό σου. Διεκδίκησε το καλύτερο που μπορείς στα επαγγελματικά.

Ταύρος

Η προσωπικότητά σου πρωταγωνιστεί σήμερα αλλά είσαι κι εσύ δοτική, με τη σειρά σου. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Υπομονή.

Δίδυμοι

Αφήνεις πίσω σου το παρελθόν και προχωράς κανονικά. Η διάθεσή σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα και σε βοηθά να κινηθείς έξυπνα και σε θέματα δουλειάς.

Καρκίνος

Θέλεις να θέσεις τα όνειρά σου σε εφαρμογή και θα βρεις ανθρώπους να σε στηρίξουν. Η ομαδικότητα που νιώθεις θα βοηθήσει την εξέλιξη της σχέσης αλλά και της δουλειάς σου.

Λέων

Έχεις πολύ καλή διάθεση αλλά υπάρχουν και ζητήματα ρουτίνας που σε περιμένουν. Έφτασε η ώρα να δείξεις την αξία σου στο αφεντικό σου.

Παρθένος

Είσαι σε πολύ καλή φάση και δεν αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει το κέφι. Βαριέσαι τη ρουτίνα αλλά χρειάζεται μόνο λίγη υπομονή και ψυχραιμία.

Ζυγός

Αφήνεις πίσω κάθε σου ανασφάλεια και βιώνεις τα συναισθήματα με ένταση. Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά αλλά και στο ερωτικό πάθος.

Σκορπιός

Η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι σε υψηλά επίπεδα, αλλά μην τάζεις πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις. Διαχειρίζεσαι έξυπνα και διπλωματικά τις καταστάσεις στη δουλειά.

Τοξότης

Πατάς γερά στα πόδια σου και η δουλειά δεν σε απελπίζει. Θα αυξήσεις το εισόδημά σου, ενώ υπάρχει μπόλικος ρομαντισμός στη σχέση σου.

Αιγόκερως

Κανείς δεν μπορεί να γκρεμίσει την εξαιρετική σου διάθεση. Δίνεις όλο σου τον δυναμισμό στη δουλειά και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα.

Υδροχόος

Ξεκαθάρισε τις καταστάσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος και στηρίξου στον σύντροφό σου. Κλείσε επαγγελματικές εκκρεμότητες.

Ιχθύς

Είσαι κοντά στο να κλείσεις σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, ενώ νιώθεις καλύτερα από ποτέ σε σχέση με το ταίρι σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις