ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 28 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σε απασχολούν τα οικονομικά σου πολύ και αυτό μπορεί να επηρεάσει και τους υπόλοιπους τομείς. Απόφυγε τις περιττές συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και αποκτάς τεράστια αυτοπεποίθηση. Δεν πρόκειται να ανεχτείς καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν, αρκεί να το εκφράσεις σωστά.

Δίδυμοι

Σε πιάνουν οι κλειστές σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα. Μην χαλάς τη διάθεσή σου λόγω κακών αναμνήσεων.

Καρκίνος

Γοητεύεις νέες γνωριμίες που έχουν την ίδια φιλοσοφία με εσένα. Θα περάσεις ωραία όπου και αν βρεθείς και θα βγεις από τη ρουτίνα.

Λέων

Νέες επαγγελματικές προτάσεις που λειτουργούν προς όφελός σου και κλείνουν οι οικονομικές τρύπες. Βρες όμως και λίγο χρόνο για το ταίρι σου.

Παρθένος

Προτάσεις για έξοδο από τους δικούς σου ανθρώπους και αναζήτηση σπουδών ή σεμιναρίων που σε ενδιαφέρουν. Όλα καλά και στα προσωπικά σου.

Ζυγός

Η καχυποψία δεν είναι καλός σύμβουλος και θα δημιουργήσει ζήλια στη σχέση. Κράτα χαμηλούς τόνους και αφέσου στο πάθος.

Σκορπιός

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε πολλούς τομείς. Κάνε μία έκπληξη στο ταίρι σου και ανανέωσε τη σχέση.

Τοξότης

Ίσως υπάρξουν ανατροπές στο πρόγραμμά σου. Μην σκιαχτείς και διατήρησε την ψυχραιμία σου. Βγάλε τη σχέση σου από τη ρουτίνα. Τριήμερο έρχεται.

Αιγόκερως

Η διασκέδαση πρωταγωνιστεί και βρίσκεις χρόνο για όσους αγαπάς. Αν είσαι single, ένας νέος έρωτας θα σε κεραυνοβολήσει.

Υδροχόος

Οικογενειακές στιγμές που θα σου δώσουν ηρεμία, εκτός αν σε πιάσουν οι κυκλοθυμίες σου. Οι οικονομικές εκκρεμότητες διευθετούνται.

Ιχθύς

Λύνεις παρεξηγήσεις του παρελθόντος με σημαντικά πρόσωπα και κλείνεις σημαντικές συμφωνίες. Επικοινώνησε βαθιά με τη σχέση σου και δεν θα χάσεις.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις