ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 27 Ιουλίου;

Κριός

Μην πιστέψεις σε υποσχέσεις γιατί μάλλον δεν θα τηρηθούν. Γλέντα τη μέρα με το ταίρι σου και μην κάνεις βαθυστόχαστες συζητήσεις.

Ταύρος

Μείνε μακριά από έξοδα και υπερβολές. Ένα νέο πρόσωπο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον αλλά μάλλον δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι.

Δίδυμοι

Μην τα πιστεύεις τα μεγάλα λόγια σήμερα γιατί δεν θα βγουν αληθινά. Κοίτα να περάσεις καλά με τους φίλους ή τον σύντροφό σου.

Καρκίνος

Γίνεσαι υπερευαίσθητη και δεν βλέπεις τα πράγματα όπως είναι. Μείνε μακριά από σοβαρές συζητήσεις γιατί προβλέπεται μάχη.

Λέων

Υπάρχει κάποιο φιλικό πρόσωπο που νομίζεις πως σε θέλει ερωτικά, αλλά μάλλον δεν ισχύει. Ασχολήσου με θέματα ακίνητης περιουσίας.

Παρθένος

Μην κάνεις υπερβολές στη δουλειά γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό. Σιγουρέψου ότι ο σύντροφός σου βλέπει τη σχέση με τον ίδιο τρόπο.

Ζυγός

Μην δεσμευτείς σε κάτι γιατί μάλλον δεν θα μπορέσεις να το εκπληρώσεις. Ασχολήσου με οικονομικά ζητήματα που χρειάζονται λύσεις.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, μπορείς να πετύχεις πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην κάνεις ζήλιες στο ταίρι σου.

Τοξότης

Αντιμετώπισε τη σχέση σου λίγο πιο ρεαλιστικά και μην πιστεύεις ό,τι σου τάζουν. Άσε το παρελθόν εκεί που ανήκει. Στο παρελθόν.

Αιγόκερως

Μην χαλάς άσκοπα την ενέργειά σου. Φρόντισε το σώμα και την υγεία σου και δώσε βάση στη δουλειά, εφόσον σε απασχολεί τόσο.

Υδροχόος

Υπάρχει ένα νέο πρόσωπο αλλά κράτα μικρό καλάθι. Ο καιρός θα δείξει αν αξίζει όντως τόσο πολύ. Κράτα χαμηλούς τόνους στη δουλειά.

Ιχθύς

Χειρίσου σωστά θέματα ακίνητης περιουσίας και επικεντρώσου σε προτάσεις που έρχονται από το εξωτερικό.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις