ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 27 Νοεμβρίου;

Κριός

Κριέ, οι ανταγωνιστικές διαθέσεις και οι ανασφάλειες που εκδηλώνονται σε επηρεάζουν στην κοινωνική σου ζωή και μπορεί να δημιουργήσουν κόντρες με πρόσωπα που είναι ισχυρά. Φρόντισε να αποφύγεις εντάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου.

Ταύρος

Βρίσκεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες για να την αυτοπροβολή σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Προσπάθησε να περιορίσεις τη νευρικότητα τις απογευματινές ώρες καθώς μπορείς να επαναστατήσεις και να αντιδράσεις για καταστάσεις που δεν αξίζουν.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η διάθεσή σου απογειώνεται. Δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που σε γεμίζουν χαρά. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να απολαύσει τις στιγμές και να αφήσει πίσω πιθανούς φόβους που έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο.

Καρκίνος

Καρκίνε, οι συγκρούσεις με πρόσωπα από το περιβάλλοντός σου θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς δεν αποκλείεται να θεωρήσεις ότι προσπαθούν να σε περιορίσουν και να ελέγξουν. Φρόντισε να μην έχεις ανάλογες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν αρνητικά τις συζητήσεις.

Λέων

Η καθημερινότητα εξακολουθεί να σε πιέζει και να δημιουργεί ένταση άγχος. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στη σωματική σου υγεία και να εκτονώσεις το έντονο ψυχικό δυναμικό μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδος άσκησης που μπορεί να σε ισορροπήσει.

Παρθένος

Η διάθεσή σου είναι εξαιρετική και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις κάθε στιγμή ξένοιαστος και χαλαρός. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα ανεβάσουν την ένταση κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να αποφύγεις τις οποίες συγκρούσεις.

Ζυγός

Οικογενειακά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα σήμερα καθώς έρχονται στην επιφάνεια φόβοι και ανασφάλειες που κυριαρχούν. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να απολαύσεις τις στιγμές να τα δικά σου πρόσωπα μακριά από κυριαρχικές συμπεριφορές και ελεγκτικές στάσεις.

Σκορπιός

Έντονα συναισθήματα και αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια καθώς οι συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα μονοπωλούν την ημέρα. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να εκδηλώσεις ότι νιώθει σε βαθύτερο επίπεδο και να αλλάξεις ριζικά σχέσεις που μπορεί να σε είχαν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα.

Τοξότης

Οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που δημιουργεί ασφάλεια στη ζωή σου. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από την αδιαλλαξία και τις προκαταλήψεις που δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα πως μπορείς να χαρείς τις στιγμές.

Αιγόκερως

Επιδιώκεις να είσαι αυτός που θα τραβήξει την προσοχή σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Γεγονός είναι όμως ότι προσπαθείς να κυριαρχήσει σε για να χειριστείς τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Η συμπεριφορά σου αυτή θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις για αυτό φρόντισε να κατευνάσεις τα έντονα ένστικτα σου.

Υδροχόος

Σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις στιγμές απομονωμένη/ος καθώς είναι αυτό που έχεις ανάγκη. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και φοβίες που σε διακατέχουν. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς σε εμμονές και αναγνώρισε τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου.

Ιχθύς

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις τη μοναχικότητα καθώς οι σκέψεις και αναμνήσεις κατακλύζουν το μυαλό σου. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από την οικογένεια που μπορούν να σε καταλάβουν.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις