ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 26 Ιουλίου;

Κριός

Βάζεις κάτω τα δεδομένα της ζωής σου και τα αξιολογείς. Απόλαυσε τον έρωτα και μην παίζεις παιχνίδια που δεν βγάζουν κάπου.

Ταύρος

Η δουλειά σου προκαλεί άγχος και σε βλέπω να ξεσπάς σε κάποιον δικό σου. Δεν έχεις πάντως διάθεση για φλερτ γιατί παραείσαι κουρασμένη.

Δίδυμοι

Αφοσιώνεσαι στα προσωπικά σου και απολαμβάνεις κάθε δευτερόλεπτο. Λύσε οικονομικά προβλήματα για να μην έχεις έξτρα άγχος.

Καρκίνος

Βάζεις σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους και είσαι αποφασισμένη να τους κατακτήσεις. Μην κάνεις υπερβολές στη σχέση γιατί θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα.

Λέων

Βγαίνεις με καλή παρέα αλλά χάνεις το μέτρο και μπορεί να πεις πράγματα που θα μετανιώσεις αργότερα. Μην ασχολείσαι με κόντρες στη δουλειά.

Παρθένος

Μην το παρακάνεις με τις οικονομικές σπατάλες και μην ξεσπάς παντού επειδή έχεις απλά νεύρα. Προσοχή πού επενδύεις οικονομικά.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, έχεις πάρει τα πάνω σου και κάνεις αυτό που θέλεις. Απόλαυσε την ημέρα με το ταίρι σου και μην σε πιάνουν οι καχυποψίες.

Σκορπιός

Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου και δεν μπορείς να δεις του ανθρώπους για αυτό που είναι. Κλείσε υποθέσεις του παρελθόντος και θα ηρεμήσεις.

Τοξότης

Θα βρεθείς με φίλους και θα περάσετε χάρμα. Νιώθεις όμως και μία ανασφάλεια και θα κάνεις πίσω σε νέα γνωριμία.

Αιγόκερως

Θέλεις να βάλεις μία τάξη στα επαγγελματικά σου, αλλά αφιέρωσε τη σημερινή μέρα στα προσωπικά σου. Από Δευτέρα βλέπουμε.

Υδροχόος

Προσπάθησε να επικεντρωθείς στις μικρές χαρές της ζωής ώστε να απολαύσεις τη μέρα. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στη δουλειά.

Ιχθύς

Βάλε σε μία τάξη τα οικονομικά σου και κράτα χαμηλούς τόνους σε αντιπαραθέσεις. Θα κρατήσεις αποστάσεις ακόμα και από ερωτικές γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις