ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 26 Φεβρουαρίου;

Κριός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, εξελίσσεσαι προσωπικά κι επαγγελματικά. Μην ζητάς συνέχεια την προσοχή των άλλων γιατί θα δημιουργηθούν νεύρα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Ταύρος

Πεσμένη η διάθεσή σου γιατί σκέφτεσαι γεγονότα του παρελθόντος. Μην εκτονώνεις την έντασή σου σε ανθρώπους που σε νοιάζονται. Πάρε τα πάνω σου.

Δίδυμοι

Έχεις ανάγκη να περάσεις ποιοτικό χρόνο με φίλους και να ανταλλάξετε σκέψεις. Αν δεις ότι διαφωνείς σε κάτι με το ταίρι σου, διατήρησε χαμηλούς τόνους στην επικοινωνία.

Καρκίνος

Πρέπει να εργαστείς σκληρά για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Άσε τους ανταγωνισμούς στην άκρη και μην εκτονώνεσαι στο ταίρι σου.

Λέων

Νέα ταξίδια και επαφές στον ορίζοντα αλλά έχεις πολλές υποχρεώσεις που δεν σε αφήνουν να χαρείς.

Παρθένος

Σε απασχολούν τα οικονομικά σου και σε έχουν πιάσει οι ανασφάλειές σου. Κοίτα να χαρείς τον έρωτα και να μην μπεις σε διαδικασίας κόντρας με το ταίρι σου.

Ζυγός

Τώρα βρίσκεις τις ισορροπίες και λύσεις στα προβλήματά σου. Διεκδίκησε αυτά που θέλεις αλλά χωρίς εκνευρισμούς και εντάσεις.

Σκορπιός

Πολλές αγγαρείες και καθημερινές υποχρεώσεις και αυτό σου προκαλεί απίστευτα νεύρα. Πρόσεχε μην καταστρέψεις το κλίμα στη σχέση σου.

Τοξότης

Η αυτοπεποίθηση και ο έρωτας δεν κρύβονται Τοξότη. Αν μειώσεις τις εγωκεντρικές σου τάσεις, όλα θα πάνε περίφημα.

Αιγόκερως

Μην αρπάζεσαι με όποιον έχει διαφορετική άποψη από εσένα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στη ρήξη οικογενειακών σχέσεων.

Υδροχόος

Απολαμβάνεις την καλή παρέα και διασκεδάζεις με φίλους και το ταίρι σου. Νέες γνωριμίες έρχονται προς το μέρος σου, αλλά έχεις μία επιθετική στάση.

Ιχθύς

Θέλεις να αυξήσεις το εισόδημά σου για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Μην κάνεις σπατάλες και μην χάνεις την ψυχραιμία σου με τους ανθρώπους.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις